R5 5600 - RX 7600 sistem alınır mı?

ersinckm

Femtopat
Daha fazla  

Intel Pentium bir işlemciye sahibim.
Ekran kartım 750 Ti.

Kasayı MSI ile değiştir.
Koltuk için mi tercih ediyorsun bu sistemi ?

Intel Pentium bir işlemciye sahibim.
Ekran kartım 750 Ti.
Bu sistem yerine itopya veya ince hesapta daha iyi hazır sistemler bulabilirsin .

Kasayı MSI ile değiştir.
Koltuk için mi tercih ediyorsun bu sistemi?

Koltuk bedava falan değil zaten üstüne bariz bir şekilde eklemişler.

Yok koltuk değil ekran seçtim ekran bedavaya geldi.

Monitörde bedavaya gelmiyor aslında Stratos Prime | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7600 8 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com bu sistemi alırsan 26kya 5K civarındaki IPS bir monitörü Gaming genden İyzico ve parola para ile alırsan 4kya gelir toplam 30 k ya daha iyi bir sistem toplarsın Mustafa'nın attığı sistemde hem RAM'lar DDR5 hem de daha ucuz.

Ayrıca o seçtirdikleri monitörlerden memnun kalacağını düşünmüyorum FHD VA panel monitörler.

Kasayı MSI ile değiştir.
Koltuk için mi tercih ediyorsun bu sistemi ?
Hocam bilmiyorum pek o yüzden bana 35k ya kadar monitörü içinde bir sistem önerir misiniz? Valo cs ve hikaye oyunları oynuyorum

Monitörde bedavaya gelmiyor aslında Stratos Prime | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7600 8 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com bu sistemi alırsan 26kya 5K civarındaki IPS bir monitörü Gaming genden İyzico ve parola para ile alırsan 4kya gelir toplam 30 k ya daha iyi bir sistem toplarsın Mustafa'nın attığı sistemde hem RAM'lar DDR5 hem de daha ucuz.

Ayrıca o seçtirdikleri monitörlerden memnun kalacağını düşünmüyorum FHD VA panel monitörler.
Bu sistemi öneriyor musun valo ve cs için

Hocam bilmiyorum pek o yüzden bana 35k ya kadar monitörü içinde bir sistem önerir misiniz? Valo cs ve hikaye oyunları oynuyorum

Bu sistemi öneriyor musun valo ve cs için
Güzel ama biraz daha bakıyım öneriyim sana bi sistem

Hocam bilmiyorum pek o yüzden bana 35k ya kadar monitörü içinde bir sistem önerir misiniz? Valorant CS ve hikaye oyunları oynuyorum.

Bu sistemi öneriyor musun Valorant ve CS için.

Bu iki sistemde iyi hangisi kafana yatar bütçene uygun gelirse onu al ayrıca İyzico ve parola para indirimleriyle ASUS TUF Gaming VG249Q3R 23.8 inç 180Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör bu monitör 3400'e geliyor indirimlerin nasıl yapılacağını bu rehberden bakabilirsin Iyzico ve Parolapara ile beraber en az 1000 TL geri ödeme kampanyasının işleyişi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı