Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.204 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #11 AndyTR dedi: Hangi kasayı tercih etmeliyim. Genişletmek için tıkla... FSP tercih etmelisin.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.296 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #12 AndyTR dedi: Hangi kasayı tercih etmeliyim. Genişletmek için tıkla... Bitfenix veya Vento yapabilirsin. Lskow dedi: FSP tercih etmelisin. Genişletmek için tıkla... FSP kasa diye bir şey yok, Vento demek mi istiyorsun?
AndyTR dedi: Hangi kasayı tercih etmeliyim. Genişletmek için tıkla... Bitfenix veya Vento yapabilirsin. Lskow dedi: FSP tercih etmelisin. Genişletmek için tıkla... FSP kasa diye bir şey yok, Vento demek mi istiyorsun?
AndyTR Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #13 Lskow dedi: FSP tercih etmelisin. Genişletmek için tıkla... 2K'lık farka değer mi gerçekten tam bilgim yok ondan soruyorum yanlış anlama.
Lskow dedi: FSP tercih etmelisin. Genişletmek için tıkla... 2K'lık farka değer mi gerçekten tam bilgim yok ondan soruyorum yanlış anlama.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.296 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #14 AndyTR dedi: 2K'lık farka değer mi gerçekten tam bilgim yok ondan soruyorum yanlış anlama. Genişletmek için tıkla... Bitfenix yapabilirsin ucuz olarak.
AndyTR dedi: 2K'lık farka değer mi gerçekten tam bilgim yok ondan soruyorum yanlış anlama. Genişletmek için tıkla... Bitfenix yapabilirsin ucuz olarak.
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.204 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #15 bdxmrz dedi: Bitfenix yapabilirsin ucuz olarak. Genişletmek için tıkla... Vento demek istedim. Üstünde FSP logosu var o anlamda.
bdxmrz dedi: Bitfenix yapabilirsin ucuz olarak. Genişletmek için tıkla... Vento demek istedim. Üstünde FSP logosu var o anlamda.
AndyTR Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #16 bdxmrz dedi: BitFenix yapabilirsin ucuz olarak. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok teşekkür ederim ikinize de ilgilendiğiniz için.
bdxmrz dedi: BitFenix yapabilirsin ucuz olarak. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok teşekkür ederim ikinize de ilgilendiğiniz için.
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.204 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #17 AndyTR dedi: Gerçekten çok teşekkür ederim ikinize de ilgilendiğiniz için. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
AndyTR dedi: Gerçekten çok teşekkür ederim ikinize de ilgilendiğiniz için. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
AndyTR Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #18 bdxmrz dedi: BitFenix yapabilirsin ucuz olarak. Genişletmek için tıkla... Tekrardan rahatsız ediyorum BitFenix'in hangisini önerirsin peki.
bdxmrz dedi: BitFenix yapabilirsin ucuz olarak. Genişletmek için tıkla... Tekrardan rahatsız ediyorum BitFenix'in hangisini önerirsin peki.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.296 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #19 AndyTR dedi: Tekrardan rahatsız ediyorum BitFenix'in hangisini önerirsin peki. Genişletmek için tıkla... Fark etmez, hangisi hoşuna giderse. Vento yapabilirsin ek olarak.
AndyTR dedi: Tekrardan rahatsız ediyorum BitFenix'in hangisini önerirsin peki. Genişletmek için tıkla... Fark etmez, hangisi hoşuna giderse. Vento yapabilirsin ek olarak.
AndyTR Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #20 bdxmrz dedi: Fark etmez, hangisi hoşuna giderse. Vento yapabilirsin ek olarak. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
bdxmrz dedi: Fark etmez, hangisi hoşuna giderse. Vento yapabilirsin ek olarak. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim