R5 5600 RX 7700 XT sistem alınır mı?

Alınır ama dar boğaz sorunu yaşabilirsin bende 3070 var işlemci olarakta Ryzen 5 5600x ekran kartı rx7700xt den oyun testlerinde daha düşük performans vermesine rağmen %20 darboğaz oluyor işlemci yüksek olmalı bence

İşlemci olarak ryzen 7 5700x3d yada 5800x3d daha makul olur arada 3-4bin fiyat farkı var sen bilirsin

Ki bende seneye bu iki işlemciden birine yüksekticeğim gibi seneye inşallah

Max bütçem bu kadar maalesef daha fazlasını verebilsem 4060 Ti alırdım muhtemelen. Keşke daha fazla param olsa teşekkür ederim yine de

Max bütçem bu kadar maalesef daha fazlasını verebilsem 4060 Ti alırdım muhtemelen. Keşke daha fazla param olsa teşekkür ederim yine de
Ama alabilirsin tabiki ekran kartı baya performanslı gelecekte işlemci değişimi ile mükemmel olur ama ben yinede ndivia taraftarıyım iyi geceler

Ama alabilirsin tabiki ekran kartı baya performanslı gelecekte işlemci değişimi ile mükemmel olur ama ben yinede ndivia taraftarıyım iyi geceler
Umarım bu sene veya seneye ikimiz de daha iyi işlemciler alırız. İyi geceler hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…