alperen safa zengin Centipat Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Birkaç kere denedikten sonra Windows düzgün çalışmıyor gibi bir hatada alıyorum. BIOS'a falan girebiliyorum istersem. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl çözülür bu sorun?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Birkaç kere denedikten sonra Windows düzgün çalışmıyor gibi bir hatada alıyorum. BIOS'a falan girebiliyorum istersem. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl çözülür bu sorun?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.157 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 20 Temmuz 2025 #21 Hocam videoda 0:58'de arkada mavi menü geliyor. Onu yakalamaya çalışıyorum ama... Pek bir şey anlaşılmıyor. Artı 0 Eksi
Hocam videoda 0:58'de arkada mavi menü geliyor. Onu yakalamaya çalışıyorum ama... Pek bir şey anlaşılmıyor.
KS KS alperen safa zengin Centipat Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #22 @turko35408 hata değil hocam o açarken netde gözüktü bir şeylere tamam demem gereken gereksiz bir ekran gibi. Artı 0 Eksi
@turko35408 hata değil hocam o açarken netde gözüktü bir şeylere tamam demem gereken gereksiz bir ekran gibi.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.157 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 20 Temmuz 2025 #23 Windows açılırken öyle bir ekran geldiğini daha önce hiç görmedim. Hocam siz tekrar Güvenli Mod'da sistemi açıp USB belleğe Windows yazdırın ve temiz kurulum yapın. @alperen safa zengin Son durum nedir? Son düzenleme: 20 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Windows açılırken öyle bir ekran geldiğini daha önce hiç görmedim. Hocam siz tekrar Güvenli Mod'da sistemi açıp USB belleğe Windows yazdırın ve temiz kurulum yapın. @alperen safa zengin Son durum nedir?
KS KS alperen safa zengin Centipat Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #24 turko35408 dedi: Windows açılırken öyle bir ekran geldiğini daha önce hiç görmedim. Hocam siz tekrar güvenli Mod'da sistemi açıp USB belleğe Windows yazdırın ve temiz kurulum yapın. @alperen safa zengin son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows'utan yazdıracakken yine kapanıyor PC başka bir PC'den Windows yazdırıp yeni kurulum yapacağım. alperen safa zengin dedi: Hocam Windows'utan yazdıracakken yine kapanıyor PC başka bir PC'den Windows yazdırıp yeni kurulum yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam temiz kurulum yaptım sonuç yine aynı ne yapmam lazım. turko35408 dedi: Windows açılırken öyle bir ekran geldiğini daha önce hiç görmedim. Hocam siz tekrar Güvenli Mod'da sistemi açıp USB belleğe Windows yazdırın ve temiz kurulum yapın. @alperen safa zengin Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... . Son düzenleme: 21 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Windows açılırken öyle bir ekran geldiğini daha önce hiç görmedim. Hocam siz tekrar güvenli Mod'da sistemi açıp USB belleğe Windows yazdırın ve temiz kurulum yapın. @alperen safa zengin son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows'utan yazdıracakken yine kapanıyor PC başka bir PC'den Windows yazdırıp yeni kurulum yapacağım. alperen safa zengin dedi: Hocam Windows'utan yazdıracakken yine kapanıyor PC başka bir PC'den Windows yazdırıp yeni kurulum yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam temiz kurulum yaptım sonuç yine aynı ne yapmam lazım. turko35408 dedi: Windows açılırken öyle bir ekran geldiğini daha önce hiç görmedim. Hocam siz tekrar Güvenli Mod'da sistemi açıp USB belleğe Windows yazdırın ve temiz kurulum yapın. @alperen safa zengin Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... .
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.157 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 21 Temmuz 2025 #25 Hocam size tavsiyem ekran kartını farklı bir PC'de veya bir bilgisayarcıda test ettirin. Artı 0 Eksi