Hocam bir iki şey söylemek istiyorum.
Bellekleri 4x8 yerine 2x16 yapmanız daha iyi olabilir. Ayrıca mümkün ise 3600 MHz tercih edebilirsiniz.
Öte yandan soğutucu tercihinizi pek beğenmedim. 5600'ü soğutur o noktada bir sıkıntımız yok fakat 120mm sıvı soğutucu yerine daha iyi seçenekler sunabiliriz.
Kasanızda ekran kartı desteği maksimum 330mm olarak belirtilmiş. Üç fanlı bir RX 7700 XT ise sığar fakat biraz dar olabilir alanı. ASUS DUAL ise daha geniş alana sahip olacaktır.
Premium 50A Power Choke Compared to traditional chokes, ASRock’s premium 50A power chokes effectively make the saturation current up to three times better, thus providing enhanced and improved Vcore voltage to the motherboard. Matte Black PCB A new mysterious matte black and copper color...
www.teknobiyotik.com
Sıvı soğutucuya gerek yok. Güzel bır kule tıpı yeterli.
Hocam bir iki şey söylemek istiyorum.
Bellekleri 4x8 yerine 2x16 yapmanız daha iyi olabilir. Ayrıca mümkün ise 3600 MHz tercih edebilirsiniz.
Öte yandan soğutucu tercihinizi pek beğenmedim. 5600'ü soğutur o noktada bir sıkıntımız yok fakat 120mm sıvı soğutucu yerine daha iyi seçenekler sunabiliriz.
Kasanızda ekran kartı desteği maksimum 330mm olarak belirtilmiş. Üç fanlı bir RX 7700 XT ise sığar fakat biraz dar olabilir alanı. ASUS Dual ise daha geniş alana sahip olacaktır.
Dediğin gibi 2×16 yaptım ve bu ASUS Dual RX 7700 XT'yi seçtim ve kasayı değiştirdim daha yapmam gereken bir şey varsa şsöyleyebilirsin he bir de unutmadan söyleyeyim soğutucu olarak önerebileceğin bir soğutucu varsa söyleyebilir misin?
Dediğin gibi 2×16 yaptım ve bu ASUS Dual RX 7700 XT'yi seçtim ve kasayı değiştirdim daha yapmam gereken bir şey varsa şsöyleyebilirsin he bir de unutmadan söyleyeyim soğutucu olarak önerebileceğin bir soğutucu varsa söyleyebilir misin?