R5 5600 RX570 sistemde CS2 donuyor

ErTrO

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. R3 2200G APU işlemci ve RX570 Armor 4 GB OC ekran kartım vardı, CS2 de sık sık maç aralarında ve maç esnasında oyun donuyor ve hiçbir şekilde alt+tab veya CTRL+Shift+ESC'den Görev Yöneticisi'ni açamıyorum. Sadece Windows+tab'dan yeni masaüstüne geçip oyunu oradan kapatabiliyorum. Bu sorun yüzünden ve düşük FPS oranları yüzünden yeni işlemci R5 5600 aldım fakat aynı problem devam etmekde. Bu konu hakkında herhangi bir bilgisi olan var mı? Yardıma ihtiyacım var.

Herkese merhaba. R3 2200G APU işlemci ve RX570 Armor 4 GB OC ekran kartım vardı, CS2 de sık sık maç aralarında ve maç esnasında oyun donuyor ve hiçbir şekilde alt+tap veya CTRL+Shift+ESC'den Görev Yöneticisi'ni açamıyorum. Sadece Windows+tap'dan yeni masaüstüne geçip oyunu oradan kapatabiliyorum. Bu sorun yüzünden ve düşük FPS oranları yüzünden yeni işlemci R5 5600 aldım fakat aynı problem devam etmekde. Bu konu hakkında herhangi bir bilgisi olan var mı? Yardıma ihtiyacım var.

Bende de oluyor bazen Windows sorunu işte.

Herkese merhaba. R3 2200G APU işlemci ve RX570 Armor 4 GB OC ekran kartım vardı, CS2 de sık sık maç aralarında ve maç esnasında oyun donuyor ve hiçbir şekilde Alt+Tab veya CTRL+Shift+ESC'den Görev Yöneticisi'ni açamıyorum. Sadece Windows+Tab'dan yeni masaüstüne geçip oyunu oradan kapatabiliyorum. Bu sorun yüzünden ve düşük FPS oranları yüzünden yeni işlemci R5 5600 aldım fakat aynı problem devam etmekde. Bu konu hakkında herhangi bir bilgisi olan var mı? Yardıma ihtiyacım var.

Temiz bir format atmanı öneririm. RAM kaç GB?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı