R5 5600 + RX6600 setup kaç TL'ye satılabilir?

20ye satıp bilgisiz insanları kazıklamak da istemem hocam ama 13-14 biraz gözüme az geldi monitörle beraber. 15-16 fazla mı olur acaba?
Hocam tek kasa 13-15 arası eder, monitör ile de yaklaşık 16-17 arası eder.

Bende o civarlara düşünüyorum hocam. İnsanın kendi malı olunca ister istemez fiyatı şişiresi geliyor o yüzden bir sormak istedim. Satılır umarım
hayırlısı olsun hocam, umarım satılır bir an önce.

Bende o civarlara düşünüyorum hocam. İnsanın kendi malı olunca ister istemez fiyatı şişiresi geliyor o yüzden bir sormak istedim. Satılır umarım
Valla hocam tek tek hesapladım. O şekilde buldum fiyatı. O ürünlerin hepsini normal 2.el fiyatları ile alsalar dediğim kadar filan tutar.
Tabi hazır sistem satarken ucuza hemen gitsin diye çoğunlukla millet fiyatı düşürüyor.

Benim için fiyat düşürmek pek problem olmaz 15e kadar düşerim düşmesine de insanlar çok ölü teklif verince hevesi kaçıyor insanın. 10k falan teklif edecekleri şimdiden seziyorum.

Benim için fiyat düşürmek pek problem olmaz 15e kadar düşerim düşmesine de insanlar çok ölü teklif verince hevesi kaçıyor insanın. 10k falan teklif edecekleri şimdiden seziyorum.
Niyetleri nedir bilemem tabi neden 10K olduğunu. Şahsen küçümseme iç güdüsü olduğunu düşünüyorum. Sonuçta bu bir pazar. Kendi istatistik bir yapısı var. Serbest piyasa olsa bile bir arz talep eğrisi var, bir tablosu var.
Artık kedi ulaşamadığı ete mundar der kafası mı yoksa kendileri çok mu zengin bilemem.

Aynen öyle hocam. Bir de genelde al-sat yapanlar dip fiyat veriyor. Adamın ilanlarına giriyorum bana 10k teklif verdiği sistemin benzerini veya daha düşüğünü 15kdan aşağı satmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…