Elektronik R5 5600 + RX6600 sistem 16999 TL

X123 de var. X127'de alınabilir ARGB isteniyorsa ama biraz daha sesli çalışır. X127'nin X123'ten iyi bir performans gösteriyor olması lazım. Dark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) | Teknobiyotik

Benzer sistem burda da var gördüğüm kadarıyla. Siteleri de göz önünde bulundurunca hangisini tercih etmeli?

Tamam ama sinerjiyle ilgili forumda yazanlara baktım sorun çıkıyor, iade kabul etmiyor, kullanılmış parçaları yolluyor falan demişler. Benzer bir şeyle karşılaşan var mı? konu açacağım olmazsa

Tamam ama sinerjiyle ilgili forumda yazanlara baktım sorun çıkıyor, iade kabul etmiyor, kullanılmış parçaları yolluyor falan demişler. Benzer bir şeyle karşılaşan var mı? konu açacağım olmazsa
Her hakkında o tür yazılanları bulabilirsin. 1 kişi memnun değilse 99 kişi memnun.

Her hakkında o tür yazılanları bulabilirsin. 1 kişi memnun değilse 99 kişi memnun.

İade kabul ettiler diyene rastlamadım şu ana kadar. Defolu çıkınca aylarca uğraştırıp reddettiklerine dair fikirbirliği var.

İade kabul ettiler diyene rastlamadım şu ana kadar. Defolu çıkınca aylarca uğraştırıp reddettiklerine dair fikirbirliği var.

Vallaha ben de Sinerji'den o tarz yorum ben de çok duydum, güvenemedim şahsen. Normalde güvenilir firma diye bilirdim ama herkes sorun yaşamış anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…