berat0246 Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #1 RAM 16 GB 3200 mhz SSD veya HDD modeli Hdd Ekran kartı RX 6600 Anakart Bilmiyorum İşlemci Ryzen 5 5600 CS 2 de sistemim iyi olmasına rağmen düşük ayarlarda 200 FPS alıyorum nasıl düzeltilir?
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.300 Çözümler 32 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #2 Çok iyi değer alıyorsun. Alman gereken değer bu. CS:GO ile karşılaştırma FPS değerlerini. CS2 de artık ekran kartı da önemli.
Çok iyi değer alıyorsun. Alman gereken değer bu. CS:GO ile karşılaştırma FPS değerlerini. CS2 de artık ekran kartı da önemli.
ÖzkanMus Femtopat Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 27 Şubat 2025 #3 Arkadaş da söylemiş gayet iyi ne olmalı diye düşündüm ve birkaç video izledim olması gerektiği gibi. Ne tatmin etmiyor ki seni
Arkadaş da söylemiş gayet iyi ne olmalı diye düşündüm ve birkaç video izledim olması gerektiği gibi. Ne tatmin etmiyor ki seni
berat0246 Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #4 Ayturan dedi: Çok iyi değer alıyorsun. Alman gereken değer bu. CS:GO ile karşılaştırma FPS değerlerini. CS2 de artık ekran kartı da önemli. Genişletmek için tıkla... Reis 120 falan da düşüyor. ÖzkanMus dedi: Arkadaş da söylemiş gayet iyi ne olmalı diye düşündüm ve birkaç video izledim olması gerektiği gibi. Ne tatmin etmiyor ki seni. Genişletmek için tıkla... Çatışmada 120'ye düşüyor.
Ayturan dedi: Çok iyi değer alıyorsun. Alman gereken değer bu. CS:GO ile karşılaştırma FPS değerlerini. CS2 de artık ekran kartı da önemli. Genişletmek için tıkla... Reis 120 falan da düşüyor. ÖzkanMus dedi: Arkadaş da söylemiş gayet iyi ne olmalı diye düşündüm ve birkaç video izledim olması gerektiği gibi. Ne tatmin etmiyor ki seni. Genişletmek için tıkla... Çatışmada 120'ye düşüyor.
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.300 Çözümler 32 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #5 berat0246 dedi: Reis 120 falan da düşüyor. Çatışmada 120'ye düşüyor. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarını kurcala. Ekran kartı kullanımını yükselt.
berat0246 dedi: Reis 120 falan da düşüyor. Çatışmada 120'ye düşüyor. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarını kurcala. Ekran kartı kullanımını yükselt.
berat0246 Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #6 Ayturan dedi: Grafik ayarlarını kurcala. Ekran kartı kullanımını yükselt. Genişletmek için tıkla... Nasıl yükseltir.
Ayturan dedi: Grafik ayarlarını kurcala. Ekran kartı kullanımını yükselt. Genişletmek için tıkla... Nasıl yükseltir.
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.300 Çözümler 32 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #7 berat0246 dedi: Nasıl yükseltir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı kullanımına bak. Tek tek %100 olana kadar yükselt. FPS değerlerine bak düşmesin.
berat0246 dedi: Nasıl yükseltir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı kullanımına bak. Tek tek %100 olana kadar yükselt. FPS değerlerine bak düşmesin.
ÖzkanMus Femtopat Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 27 Şubat 2025 #8 Sadece ayarlarda da olmayabilir kartının bakımını yapıyor/yaptırıyor musun ısı derecesi kaçları görüyor bunlarda önemli etkenler.
Sadece ayarlarda da olmayabilir kartının bakımını yapıyor/yaptırıyor musun ısı derecesi kaçları görüyor bunlarda önemli etkenler.
berat0246 Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #9 ÖzkanMus dedi: Sadece ayarlarda da olmayabilir kartının bakımını yapıyor/yaptırıyor musun ısı derecesi kaçları görüyor bunlarda önemli etkenler. Genişletmek için tıkla... Daha 1 ay önce aldım ÖzkanMus dedi: Arkadaş da söylemiş gayet iyi ne olmalı diye düşündüm ve birkaç video izledim olması gerektiği gibi. Ne tatmin etmiyor ki Genişletmek için tıkla... Ayturan dedi: Ekran kartı kullanımına bak. Tek tek %100 olana kadar yükselt. FPS değerlerine bak düşmesin. Genişletmek için tıkla... Yükseltme yeri driver da mı?
ÖzkanMus dedi: Sadece ayarlarda da olmayabilir kartının bakımını yapıyor/yaptırıyor musun ısı derecesi kaçları görüyor bunlarda önemli etkenler. Genişletmek için tıkla... Daha 1 ay önce aldım ÖzkanMus dedi: Arkadaş da söylemiş gayet iyi ne olmalı diye düşündüm ve birkaç video izledim olması gerektiği gibi. Ne tatmin etmiyor ki Genişletmek için tıkla... Ayturan dedi: Ekran kartı kullanımına bak. Tek tek %100 olana kadar yükselt. FPS değerlerine bak düşmesin. Genişletmek için tıkla... Yükseltme yeri driver da mı?
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.300 Çözümler 32 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #10 berat0246 dedi: Yükseltme yeri driver da mı? Genişletmek için tıkla... Grafik ayarından bahsediyorum. Düşün ayarlarda oynuyorsun ya kurcala biraz.
berat0246 dedi: Yükseltme yeri driver da mı? Genişletmek için tıkla... Grafik ayarından bahsediyorum. Düşün ayarlarda oynuyorsun ya kurcala biraz.