R5 5600 & RX6700 vs. i5-12400F & RX6700

PSU değiştirmeye gerek var mı sizce.
İşlemci ve ekran kartı güçlü bir sistem. Ben olsam 650w seçerdim. İlerisi içinde güzel yatırım olur.

Ayrıca kasa olayi tamamen zevk meselesi ama gt301 kasa, b660 anakart ve 650w psu ekleyince 17.175 lira'ya cok kaliteli bir sistem cikiyor. Ben geçen hafta, ayni yerden 5600'lu sistemi 17.900'e almistim.

6750 xt olduğu icin, buna da bakın derim.

Intel sistem mantıklı ya zaten 1080p için 6700XT bile fazla üstüne gerek yok monitör alacak daha adam.

Anakart H610 kötümü peki hiç Intel sistem kullanmadım.

Intel sistem mantıklı ya zaten 1080p için 6700XT bile fazla üstüne gerek yok monitör alacak daha adam.

Anakart H610 kötümü peki hiç Intel sistem kullanmadım.
Giriş seviyesi üzerindeki, 500 tl farka b660 makul olur bence. Pci4 m2 desteği, toplam ram kapasitesi ile max ram frekans değerleri daha yüksek, ilerisi icin gerekli olacaktır.

Yalniz hocam 50 dk önce techopat cok guzel bir sistem paylasmis. Linke girdim stoklari sömürmuşler anında

Gördüm de hiç stok olduğunu da görmedim bu kampanyalarda.

Dediğiniz gibi yaptım aldım sistemi

Son düzenleme:
Kasanın ic hacmi dar ama yapisi Full mesh oldugundan isiyi tahliye edebilir. Yine de önde fan yoksa 2 tane alip takmak lazim. Keske kasayi GT301 secseydiniz hocam.

Dikkat etmemişim fan olmayacağı da aklımın ucundan dahi geçmedi pazartesi bir irtibata geçip farkını verip kasa değişimi isteyeceğim umarım uğraştırmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…