Merhaba, AMD Ryzen Master programından overclock yapmak mantıklı mı? Sizce yapılmalı mı ve yapılırsa neler değişir?
Bende sıcaklık konusunda düşüş yapabilme ihtimaline karşı biraz araştırıyordum, pek bilmediğim için sizlere sormak istedim. Performans olarak sistemim gayet ideal durumda, sadece sıcaklık daha da düşerse böyle bir şey deneyecektim fakat sıcaklık artacaksa eğer hiç uğraşmayacağım.Beklenti nedir b chipset anakarta sahipseniz yüzde 5-6 performans artışı yakalayabilirsiniz fakat bu size extra sıcaklık olarak döner.
Bende sıcaklık konusunda düşüş yapabilme ihtimaline karşı biraz araştırıyordum, pek bilmediğim için sizlere sormak istedim. Performans olarak sistemim gayet ideal durumda, sadece sıcaklık daha da düşerse böyle bir şey deneyecektim fakat sıcaklık artacaksa eğer hiç uğraşmayacağım.
Hangi soğutucuyu kullanıyorsun? MSI anakarttan Gameboost'u aktif edince %10 lik bir performans artışı yaşamıştım. Tabii sıcaklık olarak geri döndü bu. Pek de mantıklı değil.Bende sıcaklık konusunda düşüş yapabilme ihtimaline karşı biraz araştırıyordum, pek bilmediğim için sizlere sormak istedim. Performans olarak sistemim gayet ideal durumda, sadece sıcaklık daha da düşerse böyle bir şey deneyecektim fakat sıcaklık artacaksa eğer hiç uğraşmayacağım.
Hem sıcaklık artacaksa ve mantıklı da durmuyorsa hiç bulaşmayacağım, önden bilgi almak için konuyu açtım. Teşekkür ederim..Hangi soğutucuyu kullanıyorsun? MSI anakarttan Gameboostu aktif edince %10 lik bir performans artışı yaşamıştım. Tabii sıcaklık olarak geri döndü bu. Pekde mantıklı değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.