Merhaba arkadaşlar, işlemciyi daha dün yeni aldım bugün test etmek istedim. Assetto Corsa, GTA 5 tarzı oyunlara girip test ettim işlemci sıcaklığı 96'lara geliyor. Normal bir durum mu yoksa sıkıntı var mı?
Stok fanda normaldir fakat uzun süre bu şekilde çalışması ömrünü kısaltabilir veya drop sorunlarına yol açabilir. Bütceniz var ise kule tipi fan düşünebilirsiniz.
Stok fanda normaldir fakat uzun süre bu şekilde çalışması ömrünü kısaltabilir veya drop sorunlarına yol açabilir. Bütceniz var ise kule tipi fan düşünebilirsiniz.
En ucuz Dark X-FORCE DKCHXFORCE RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark X-FORCE DKCHXFORCE RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.098,93 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Tabii ki bir sürü etken vardır kasanın bulunduğu konumdan havalandırma şekline kadar. Genelde stok fanlarda 80 90 arası oluyor diye normal dedim. Yoksa böyle çalışması işlemciye zarar verebilir.