R5 5600 sistem alınır mı?

biraz araştırdıktan sonra 5060 dan korktum açıkcası ne alacağımı bilemedim . bütçe 34 35 falan monitör kulaklık mouse klavye hepsi içinde düşünüorum
Neden 5060'tan korktunuz? Belki arkadaşlarla yardımcı olabiliriz.

Arkadaşlar hangisini almalıyım yardımcı olur musunuz?
İkisi ortada ama 8 GB bence az DDR4 ise eski bir teknoloji
biraz araştırdıktan sonra 5060 dan korktum açıkcası ne alacağımı bilemedim . bütçe 34 35 falan monitör kulaklık mouse klavye hepsi içinde düşünüorum
Ben Cumartesi gününden beri kullanıyorum bir sorun yok soldaki 29.999 TL'lik sistemi alman daha mantıklı olur.

Neden 5060'tan korktunuz? Belki arkadaşlarla yardımcı olabiliriz.
incehesapta falan 5060lı sistemler çok uygun fiyatlı. bazı bilindik arkadaşların videolarını izledim çoğu önermiyor. Buradaki arkadaşlarda öneriyor. Çok fazla bilgi sahibi olmadığım içinde kararsızk kaldım

reisim biraz araştırdımda 5060 karta iyi değil diyorlar sıkıntı çıkarıyor muş ne yapmalıyım
8 gb VRAM bir sorun çıkarmıyor bana ama çok ağır oyunlar oynamayacaksan çok fazla video editlemeyeceksen,çok fazla modelleme yapmayacaksan sorun yaratmaz.

İkisi ortada ama 8 GB bence az DDR4 ise eski bir teknoloji.

Ben cumartesi gününden beri kullanıyorum bir sorun yok soldaki 29.999 TL'lik sistemi alman daha mantıklı olur.

Attığım sistemdeki ekran kartıda işlemcide sizinkilerden daha iyi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Gaming v1 | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com şu sistemin ekran kartıda işlemciside bu konuya atılan tüm sistemlerden daha iyi.

8 gb VRAM bir sorun çıkarmıyor bana ama çok ağır oyunlar oynamayacaksan çok fazla video editlemeyeceksen,çok fazla modelleme yapmayacaksan sorun yaratmaz.
tamda yaptığım şey o ağır oyunlar oynuyorum. Günlük video üretmem lazım . şuanki sistemim r5500 1650 ve inanılmaz zorluyor beni . Hem oyun için hemde video editleme için beni bi kaç sene götürecek bi sistem arıyorum

Bu işin tek bir doğru yanıtı yok. 8 GB. Vram hala 1-2 oyun hariç fazlasıyla yeterli olabiliyor. Youtube videolarında bazı şeyleri çok abartmayı sevdikleri için canavar gibi görüyorlar kartı fakat benim düşüncem muadili yok. 1080p oyunculuk için ve bu bütçede çok iyi bir kart. MFG sahip olması da ileride 20 fps oynayacağınız oyunları 80fps'e kadar oynamanızı sağlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…