incehesapta falan 5060lı sistemler çok uygun fiyatlı. bazı bilindik arkadaşların videolarını izledim çoğu önermiyor. Buradaki arkadaşlarda öneriyor. Çok fazla bilgi sahibi olmadığım içinde kararsızk kaldım
8 gb VRAM bir sorun çıkarmıyor bana ama çok ağır oyunlar oynamayacaksan çok fazla video editlemeyeceksen,çok fazla modelleme yapmayacaksan sorun yaratmaz.
8 gb VRAM bir sorun çıkarmıyor bana ama çok ağır oyunlar oynamayacaksan çok fazla video editlemeyeceksen,çok fazla modelleme yapmayacaksan sorun yaratmaz.
tamda yaptığım şey o ağır oyunlar oynuyorum. Günlük video üretmem lazım . şuanki sistemim r5500 1650 ve inanılmaz zorluyor beni . Hem oyun için hemde video editleme için beni bi kaç sene götürecek bi sistem arıyorum
incehesapta falan 5060lı sistemler çok uygun fiyatlı. bazı bilindik arkadaşların videolarını izledim çoğu önermiyor. Buradaki arkadaşlarda öneriyor. Çok fazla bilgi sahibi olmadığım içinde kararsızk kaldım
Bu işin tek bir doğru yanıtı yok. 8 GB. Vram hala 1-2 oyun hariç fazlasıyla yeterli olabiliyor. Youtube videolarında bazı şeyleri çok abartmayı sevdikleri için canavar gibi görüyorlar kartı fakat benim düşüncem muadili yok. 1080p oyunculuk için ve bu bütçede çok iyi bir kart. MFG sahip olması da ileride 20 fps oynayacağınız oyunları 80fps'e kadar oynamanızı sağlayacak.