R5 5600 sistem için anakart önerisi

Vonx98

Kilopat
Daha fazla  
Ryzen 5 5600 ve RX 6600 için bir anakart almam gerekiyor. Elimde 2X 2666 MHz DDR4 RAM bulunmakta. Bütçem maksimum 1200TL. Şu 3 ürünü buldum. Siz hangisini tavsiye edersiniz ya da başka tavsiyeniz var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

A520 alacağına B450 al daha iyi hiç yoktan çarpan kilidi açık.

5600 ile manuel OC yapmak saçma bir iş. CPB ile Curved Optimizer en iyi performansı veriyor. Soğutucu masrafından kaçmak için UV yapılmasını bu nesilde doğru bulmuyorum.

5600 ile manuel OC yapmak saçma bir iş. CPB ile Curved optimizer en iyi performansı veriyor. Soğutucu masrafından kaçmak için UV yapılmasını bu nesilde doğru bulmuyorum.

Evet bende onu merak ediyordum geçen 5600 aldım kendini otomatik 4.GHz hızlara çıkarıyor o oluyor değil mi?

5600 ile manuel OC yapmak saçma bir iş. CPB ile Curved optimizer en iyi performansı veriyor. Soğutucu masrafından kaçmak için UV yapılmasını bu nesilde doğru bulmuyorum.

Hocsm ben de CPB'yi kapadım FPS ve sıcaklık bayağı düştü ama Curved optimizeri ellemedim sizce ne yapmalıyım? Bu iki ayarı.

Evet bende onu merak ediyordum geçen 5600 aldım kendini otomatik 4.GHz hızlara çıkarıyor o oluyor değil mi?
Hocsm ben de CPB'yi kapadım FPS ve sıcaklık bayağı düştü ama Curved optimizeri ellemedim sizce ne yapmalıyım? Bu iki ayarı.

5600 sahibiyseniz bırakın AMD otomatik voltaj, frekans versin. Curved Optimizer nedir, nasıl açılır her anakarta göre videosu vardır kontrol edersiniz. Ben 3300X kullanıyorum bu ayar yok lakin bunda da CPB+PBO salmışım duruyor. 5600'e geçsem de hiç manüel ayar yapmam. Ryzen'ları kendi haline salmak iyi oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı