Ryzen 5 5600 ve RX 6600 için bir anakart almam gerekiyor. Elimde 2X 2666 MHz DDR4 RAM bulunmakta. Bütçem maksimum 1200TL. Şu 3 ürünü buldum. Siz hangisini tavsiye edersiniz ya da başka tavsiyeniz var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Asus Prime A320M-K AMD A320 3200 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Bu asrock b450 modeli güncel bios ile geliyor.a320 cipset yerine bunu al aynı paraya hem üst model cipset hem biosla uğrasma.ben ryzen 5600G için almıştım ,işlemciyi taktım hazır güncel bioslu olduğu için çalıştı hemen.m2 ssd ve nvme desteğide var
5600 ile manuel OC yapmak saçma bir iş. CPB ile Curved Optimizer en iyi performansı veriyor. Soğutucu masrafından kaçmak için UV yapılmasını bu nesilde doğru bulmuyorum.
5600 ile manuel OC yapmak saçma bir iş. CPB ile Curved optimizer en iyi performansı veriyor. Soğutucu masrafından kaçmak için UV yapılmasını bu nesilde doğru bulmuyorum.
5600 ile manuel OC yapmak saçma bir iş. CPB ile Curved optimizer en iyi performansı veriyor. Soğutucu masrafından kaçmak için UV yapılmasını bu nesilde doğru bulmuyorum.
5600 sahibiyseniz bırakın AMD otomatik voltaj, frekans versin. Curved Optimizer nedir, nasıl açılır her anakarta göre videosu vardır kontrol edersiniz. Ben 3300X kullanıyorum bu ayar yok lakin bunda da CPB+PBO salmışım duruyor. 5600'e geçsem de hiç manüel ayar yapmam. Ryzen'ları kendi haline salmak iyi oluyor.