Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 25 Şubat 2023 #11 Nor0 dedi: Hocam DisplayPort kablosu alacaksan çok dikkat edin ben 2 kere DisplayPort kablosu aldım hepsi sorunlu çıktı güvenilir markaları tercih edin. Genişletmek için tıkla... Kendim kullanıyorum güvenli bir markadır kendisi.Kablo şirketlerinin başyapıtı diyebiliriz.
Nor0 dedi: Hocam DisplayPort kablosu alacaksan çok dikkat edin ben 2 kere DisplayPort kablosu aldım hepsi sorunlu çıktı güvenilir markaları tercih edin. Genişletmek için tıkla... Kendim kullanıyorum güvenli bir markadır kendisi.Kablo şirketlerinin başyapıtı diyebiliriz.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #12 Exsa dedi: Kendim kullanıyorum güvenli bir markadır kendisi. Kablo şirketlerinin başyapıtı diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Ben Dark'ın kablousu aldım problem yaşadım tekrar HDMI geçtim sorunsuz kullanıyorum ondan önceside kaliteli diye aldığım kablo da PC'yi açtırmıyordu başıma gelmeyen kalmadı kısacası.
Exsa dedi: Kendim kullanıyorum güvenli bir markadır kendisi. Kablo şirketlerinin başyapıtı diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Ben Dark'ın kablousu aldım problem yaşadım tekrar HDMI geçtim sorunsuz kullanıyorum ondan önceside kaliteli diye aldığım kablo da PC'yi açtırmıyordu başıma gelmeyen kalmadı kısacası.
kritwn Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #13 Exsa dedi: Kendim kullanıyorum güvenli bir markadır kendisi. Kablo şirketlerinin başyapıtı diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsin. kritwn dedi: Ne önerirsin. Genişletmek için tıkla... Kablo olarak
Exsa dedi: Kendim kullanıyorum güvenli bir markadır kendisi. Kablo şirketlerinin başyapıtı diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsin. kritwn dedi: Ne önerirsin. Genişletmek için tıkla... Kablo olarak
Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 25 Şubat 2023 #14 kritwn dedi: Ne önerirsin. Genişletmek için tıkla... Dedigim gibi attığım linkteki kablo.
kritwn Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #15 Exsa dedi: Dedigim gibi attığım linkteki kablo. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim