R5 5600 sistem için ekran kartı önerisi

Bütçe
30K

Tamamdır hocam sağ olasın daha sonrasında AM4 daha iyi bir işlemci almak istiyorum ama R75700x3d çok fazla pahalı kaçıyor yine 5070 için AM4 bir işlemci önerebilir misin Max 7 8 k çıkabilirim.

Model önerebilir misiniz?

Bence Palit modelini alın aradaki fark az değil.

Hocam konudan bağımsız cops oynuyor musunuz?

Cops anlamadım cod diyorsan evet arada oynarım.

Tamamdır hocam sağ olasın daha sonrasında AM4 daha iyi bir işlemci almak istiyorum ama R75700x3D çok fazla pahalı kaçıyor yine 5070 için AM4 bir işlemci önerebilir misin Max 7 8 k çıkabilirim.

AMD X3D işlemciler çok balon fiyatlı bu sebeple AM4 devam etmek uygun olmaz AM5 geçmeni öneririm uygun bir B650 bir anakart alabilirsin zamanla geçersin zaten.

Cops anlamadım CoD diyorsan evet arada oynarım.

AMD X3D işlemciler çok balon fiyatlı bu sebeple AM4 devam etmek uygun olmaz AM5 geçmeni öneririm uygun bir B650 bir anakart alabilirsin zamanla geçersin zaten.

Cops mobil FPS oyunu hocam oyunun tam adı Critical Ops, insanlar ismini yazıp sonuna ops ekliyor oyunda falan da o yüzden sormuştum.

Tamamdır hocam sağ olasın daha sonrasında AM4 daha iyi bir işlemci almak istiyorum ama R75700x3D çok fazla pahalı kaçıyor yine 5070 için AM4 bir işlemci önerebilir misin Max 7 8 k çıkabilirim.

İlla AM4 kalacağım diyor isen R7 5700X alabilirsin.

Cops mobil FPS oyunu hocam oyunun tam adı Critical Ops, insanlar ismini yazıp sonuna ops ekliyor oyunda falan da o yüzden sormuştum.

Mobil oyun royel ve CoC oynuyordum.

Hocam sonrasında AM4 işlemcide alacağım 5070'e uygun bütçe toplayınca ama R7 5700x3D fiyat olarak fazla kaçıyor maksimum 7 8 çıkabilirim işlemci önerebilir misiniz?

R7 5700x3D dışında o ekran kartını kaldırabilecek AM4 işlemci yok çözüm olarak DDR4 Intel anakart alıp i5 13 400F gibi bir işlemci alabilirsiniz anca o yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…