Yok hocam bence 5070 uygunken alıp darboğazı kafama takmıyayım sonrasında rahatlatmak için 7500x falan alabilirim bide şey diyorlar genelede ben 2 k oynuyorum ondadamı darboğaz çıkar yoksa siz 1080p içinmi diyorsunuz
Yok hocam bence 5070 uygunken alıp darboğazı kafama takmıyayım sonrasında rahatlatmak için 7500X falan alabilirim bir de şey diyorlar genelede ben 2 k oynuyorum ondadamı darboğaz çıkar yoksa siz 1080p için mi diyorsunuz.
Yani benim dediğim hocam 2 k da darboğaz olmasın yeter o işlemci farkındaki aradaki 20 30 fps çok umrumda değil darboğaz olmayacak bir işlemci olsun yeter
Yani benim dediğim hocam 2 k da darboğaz olmasın yeter o işlemci farkındaki aradaki 20 30 FPS çok umurumda değil darboğaz olmayacak bir işlemci olsun yeter.
Hocam tamam diyorum ki darboğaz olmasın yeter 2K da oynayacagım zaten 7500X yeterli gayet senin dediğin olay hangi işlemci bu ekran kartının hakkını verirş R7 5700x3D gibi mesela bana 2 k da darboğaz olmasın yeter oda 7500X de olmaz diye tahmin ediyorum.
Hocam tamam diyorum ki darboğaz olmasın yeter 2K da oynayacagım zaten 7500X yeterli gayet senin dediğin olay hangi işlemci bu ekran kartının hakkını verirş R7 5700x3D gibi mesela bana 2 k da darboğaz olmasın yeter oda 7500X de olmaz diye tahmin ediyorum.
5700X 5600Xden farksız bir işlemci hocam onu anlamıyorsun 2K dada darboğaz yapıyor i5 13 400F e geçerken 8 bin bütçe çıkıyor zaten cebinden istersen ekran kartı işlemci anakart kombosu yaparak satıp AM5 ede geçebilirsin.