rybton Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 199 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #1 İşlemci Ryzen 5 5600 oyun indirirken 60-70 derece arası sıcaklık normal mi? Termal macunu 2 senedir değiştirmiyorum, vakti biraz uzadı fakat değiştirmeli miyim?
İşlemci Ryzen 5 5600 oyun indirirken 60-70 derece arası sıcaklık normal mi? Termal macunu 2 senedir değiştirmiyorum, vakti biraz uzadı fakat değiştirmeli miyim?
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #2 Elinde açıkta duran termal macun varsa değiştirmen iyi olur. Birde fanın tozunu bir güzel alırsın.
rybton Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 199 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #3 Ayturan dedi: Elinde açıkta duran termal macun varsa değiştirmen iyi olur. Bir de fanın tozunu bir güzel alırsın. Genişletmek için tıkla... Hiç değiştirmedim 2 senelik sistem aldığımdan beri aynı.
Ayturan dedi: Elinde açıkta duran termal macun varsa değiştirmen iyi olur. Bir de fanın tozunu bir güzel alırsın. Genişletmek için tıkla... Hiç değiştirmedim 2 senelik sistem aldığımdan beri aynı.
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #4 ayberkugras dedi: Hiç değiştirmedim 2 senelik sistem aldığımdan beri aynı. Genişletmek için tıkla... Stok fan mı kullanıyorsun ? Eğer öyleyse kule tipi soğutucu almanı öneririm. Thermalright Assassin X 120 Refined Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr
ayberkugras dedi: Hiç değiştirmedim 2 senelik sistem aldığımdan beri aynı. Genişletmek için tıkla... Stok fan mı kullanıyorsun ? Eğer öyleyse kule tipi soğutucu almanı öneririm. Thermalright Assassin X 120 Refined Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr
rybton Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 199 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #5 Ayturan dedi: Stok fan mı kullanıyorsun? Eğer öyleyse kule tipi soğutucu almanı öneririm. Thermalright Assassin X 120 Refined Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Stok kullanıyorum kule tipi alsam kasaya sığar mı sığmaz mı nasıl anlarım?
Ayturan dedi: Stok fan mı kullanıyorsun? Eğer öyleyse kule tipi soğutucu almanı öneririm. Thermalright Assassin X 120 Refined Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Stok kullanıyorum kule tipi alsam kasaya sığar mı sığmaz mı nasıl anlarım?
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #6 ayberkugras dedi: Stok kullanıyorum kule tipi alsam kasaya sığar mı sığmaz mı nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Soğutucunun yüksekliği 148mm. Çoğu kasa destekliyordur. Kasanın CPU soğutucu desteğine bakabilirsin.
ayberkugras dedi: Stok kullanıyorum kule tipi alsam kasaya sığar mı sığmaz mı nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Soğutucunun yüksekliği 148mm. Çoğu kasa destekliyordur. Kasanın CPU soğutucu desteğine bakabilirsin.
rybton Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 199 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #7 Teşekkür ederim.
AtamanM Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 1.104 Makaleler 3 Çözümler 15 27 Şubat 2025 #8 Stok fan ve iki yıllık termal ile yük altında 70 derece çok iyi.