R5 5600 sistem nasıl?

Bütçe
11.000

KuzeyDonmez

Kilopat
Arkadaşlar selam, 11k bütçem var forumda genelde arkadaşların önerdiği parçaları baz alarak resimde görüldüğü gibi bir sistem topladım. İtopya diğer sitelerden çeşitlilik bakımından bir tık daha mantıklı geldiği için oradan topladım. Farklı sitelerden almak istemiyorum. Sıfırdan toplama konusunda bir tecrübem yok. Anlayan arkadaşlar bakabilir mi? Şu parçayı bununla değiştirirsen daha çok verim alırsın gibi. Bilgisayar hiç kapanmayacak 7/24 açık kalması gerekiyor arada sırada da oyun oynayacağım. Ekran kartı GTX 1070 ve 1660 halihazırda elimde mevcut ikisinden birisini kullanacağım. PDF ve PNG olarak topladığım, seçtiğim parçaları bırakıyorum. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• PC.png
    76,5 KB · Görüntüleme: 40
  • itopya-kendin_topla_16.03.2023 (1).pdf
    3 MB · Görüntüleme: 108
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçede toplama yapmak mantıksız,eldeki kartlar satılarak hazır sistem almak çok daha mantıklı.
Satamam,illa toplama olacak derseniz itopya pahalı,tercih etmeyin.
Her zaman tek tek toplamak çok daha uyguna gelir ve kalitesiz parça olmaz.
9.6K tutuyor.
Fakat benim önerim elinizdeki iki kartı satıp bu sistemi almanız :
İşlemci 5600, anakart A520M PLUS veya B550M K,SSD Kingston 1 TB yapılarak alınabilir.

Hocam elimdeki kartları satma gibi bir şansım maalesef yok iki bilgisayarım var bu tarz işlerle de uğraşmayı pek sevmiyorum açıkcası ekstrem sistem gerektiren oyunlar oynamıyorum zaten. Valorant,cs gibi ki onları da çok fazla değil ayda yılda bir oynadığım zaman bana sorun çıkarmasın 200fps in altına düşmesin istiyorum. Onun dışında bilgisayar sürekli olarak dükkanda 7/24 açık kalacak bu parçalardan bana sorun çıkarabilecek marka/model var mıdır? Dediğim gibi kendim toplayabileceğimi sanmıyorum 300 500 fazla verip hazır almak istiyorum. Önerin için çok teşekkür ederim @Merdo34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…