Ben de pek anlamıyorum ama işlemciyi rx 6600 ile kullanıyorum acaba ekran kartını düşürüp zen4 işlemci mi tercih etsen? Bu arada amacınız nedir onu da yazın arkadaşlar ona göre tavsiye versinler.
Bu anakartı önermiyorum, çünkü PCI-e 3.0 versiyonunda. Çok bir fark yaratmayabilir evet ama bence B550 anakartlarda alınabilecek en düşük fiyatlı ama en iyi anakart B550 DS3H ama onun da 1.4 versiyonunu bulursanız, 1.5 ile anakartı epey boşalttılar çünkü. B550M-P GEN3 hem boş, hem de PCI-e 3.0 ile çok gereksiz bir kart B550 için.
Ben de pek anlamıyorum ama işlemciyi RX 6600 ile kullanıyorum acaba ekran kartını düşürüp zen4 işlemci mi tercih etsen? Bu arada amacınız nedir onu da yazın arkadaşlar ona göre tavsiye versinler.
CYBER-7500F Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RTX 4060 ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...
www.gaming.gen.tr
Bunu tercih edip bir de sıvı soğutma takarsanız çok daha mantıklı olur.
CYBER-7500F Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RTX 4060 ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...
www.gaming.gen.tr
Bunu tercih edip bir de sıvı soğutma takarsanız çok daha mantıklı olur.
Hocam yılbaşı indirimi gelir mi? 1TB alacağım hangisi, soğutucuda öyle bir de değiştirilmesi gereken parça var mı ve 8 GB ekran ksrtı beni 2028e kadar götürür mü?