R5 5600 sistem nasıldır?

BOZKURT55

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 5600 İŞLEMCİ MSI A520M-A PRO ANAKART NVİDİA GEFORCE 4060 Tİ 16GB EKRAN KARTI 1 TB SSD 16 GB RAM
Meslek
Elektrik Bakım Ustası

1-) Selamlar, bu sistemi yaklaşık 1 ay önce 28 bin TL'ye aldım sistem sizce nasıl ucuza mı yoksa pahalı mı almışım.

2-) Palit ekran kartları nasıl?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-) Pahalıya almışsın.
2-) Palit kaliteli markadır. Aldığın model de üzmez seni, iyidir.

Bir tık tuzlu fiyatı var ama yine de güzel. Palit marka genellikle kaliteli bütçe ürün üretir daha önce AMD ile çalıştı diye biliyorum. Kullananların hiç şikayetini görmedim. Bende 25k TL'ye 4060 sistem aldıktan sonra piyasaya 19 20k ya satılan 4060 sistemler çıktıydı

Merhaba dostum sistem verdiğin fiyatı hak etmez. Palit ekran kartları zaten kendi başına rezalet. Eğer ki NVIDIA karta gerçekten işin yoksa keşke AMD alsaydın. NVIDIA kartları düz mantıkta DLSS hesaba katsak bile para tuzağı. Tabii belki NVIDIA almanda önemli bir sebep vardır diye fazla sorgulamıyorum ama çok pahalıya almışsın.

Abart kanka aşırı pahalıya almış, fena pahalıya almış falan, 4060ti 16gb lı sistemi 25-26k altına bulman imkansız ne anlatıyosun? fiyatı gayet normal bence, ayrıca palit rezalet falan değil bir daha sistem yorumlama sen.

Fiyat hak edilmez değil ama Palit neden rezalet daha doğrusu neresi rezalet. Ben kullananların şikayetini görmedim hiç. Arkadaş render işleriyle uğraşıyorsa bir zahmet NVIDIA kullansın ama oyun içinse bende AMD tarafındayım sonuçta artık çoğu sürücü sorunu düzeltildi. 4060 fiyatına 3070 rakibi AMD kart satılıyor piyasada.

Ben pek anlamam ama bana önerilen genelde Nvidia tavsiye edildi AMD'den uzak durmam söylendi

Abart kanka aşırı pahalıya almış, fena pahalıya almış falan, 4060 Ti 16 GB'lı sistemi 25-26k altına bulman imkansız ne anlatıyosun? Fiyatı gayet normal bence.

Her 4060 Ti aynı değil dostum. ASUS'un sattığü 4060 ile Palit'in sattığı 4060 Ti yakın performans veriyor ve ASUS olan daha az ızı ve daha uzun ömür sunuyor.

Ben pek anlamam ama bana önerilen genelde NVIDIA tavsiye edildi AMD'den uzak durmam söylendi.

Aslında önemli olan AMD ve NVIDIA'dan ziyafe Palit. Tabii ben her zaman AMD öneririm. AMD almamak için bir sebep yok. Yazılım hataları artık yok, sıcaklık değerleri NVIDIA kartlara çok yakın, aynı performansı vermelerıne rağmen AMD kartlar 3000 TL daha ucuz.

Her 4060 Ti aynı değil dostum. ASUS'un sattığü 4060 ile Palit'in sattığı 4060 Ti yakın performans veriyor ve ASUS olan daha az ızı ve daha uzun ömür sunuyor.
Daha uzun ömür falan sunmuyor, sadece soğutma bloğu bir tık daha iyi ve marka adı olduğu için çok pahalı, kas gücü olarak her şeyleri aynı çünkü çipleri aynı, sen harbi pc parçalarını yorumlamayı bırakmalısın, marka fanboyu seni.

Ben pek anlamam ama bana önerilen genelde Nvidia tavsiye edildi AMD'den uzak durmam söylendi
Sırf oyun içinse amd tarafında rx 6600 ve üstü tercih edilebilir, ama yok edit işlerinde falanda varım diyorsan nvidia.

Sence bir kartın uzun süre 80 derecede çalışması mı o kartı daha uzun ömürlü yapar yoksa uzun süre 50 derecede çalişması mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…