R5 5600 sistem nasıldır?

Sence bir kartın uzun süre 80 derecede çalışması mı o kartı daha uzun ömürlü yapar yoksa uzun süre 50 derecede çalişması mı?
Palit'in sürekli 80 derecede çalıştığı veya asus'un sürekli 50 derecede çalıştığını nerden öğrendin bro? Inno3d ekran kartı alırkende bana laf yapıyorlardı ekran kartı en baba oyunda 70 santigrat dereceyi gördü, sizinki hep aynı terhane, "bi tane marka var en iyisi o ve bu yüzden kalanı rezalet".

Biraz saçma bir yorum olmuş gibi. Markadan dolayı fiyat pahalı olabilir ama soğutma bloğunun bir tık daha iyi olması kart ömrünü ne kadar etkiliyor haberiniz var mı? ASUS Dual 4060 kullanıyorum warhammer 40k space marine 2 gibi RTX 3070 isteyen bir oyunda bile kart zorlanmasına rağmen 60 derecenin üstüne çıkmadı.

Biraz saçma bir yorum olmuş gibi. Markadan dolayı fiyat pahalı olabilir ama soğutma bloğunun bir tık daha iyi olması kart ömrünü ne kadar etkiliyor haberiniz var mı?
Ha 60 derecede çalışmış, ha 75 derecede çalışmış, 80'e kadar o işler pekte öyle olmuyor kral, palitte öyle çöp bir şey değil, çünkü 4060 80'i görebilecek bir kart değil.

Bana marka fan boyu demissin herhalde sende biraz bir sorun var. Sabahtan beri sana güzel dille neden AMD kartların daha mantıklı olduğunu ve Palit, PNY kartların neden alınmayacağını anlatmaya çalışıyorum ama sen benim iyi niyetimi suistimal ediyorsun.

Biraz araştırsan ve ilgili video izlesen neden NVIDIA kartların para tuzağı olduğunu (oyun için) ve neden Palit ve PNY gibi markalardan uzak durmamız gerektiğini anlarsın.

Ha 70 derecede çalışmış, ha 75 derecede çalışmış, 80'e kadar o işler pek de öyle olmuyor kral, Palit'te öyle çöp bir şey değil, çünkü 4060 80'i görebilecek bir kart değil.

Ben Palit'e zaten çöp demedim? Soğutma kalitesi kötüyse günümüz oyunlarda yüksek ayarlarda bile 70'ı çok rahatlıklla geçebilir. Bir de uzun kullanım (5-6 yıl kullanım için alınacaksa) burada soğutma konusuna peteklerin kalitesine dikkat edilmeli markaya değil.

Amd kartı hakkında hiç bir şey demedim ama sen dersen ki palit çöp, bende derim ki sen net olarak fan boysun, palit neden uzak durulması gereken türden bir marka, anlat bakayım?

Ha 60 derecede çalışmış, ha 75 derecede çalışmış, 80'e kadar o işler pek de öyle olmuyor kral, Palit'te öyle çöp bir şey değil, çünkü 4060 80'i görebilecek bir kart değil.

Bende RX 7800 XT OC Dual var. Sistem en yüksek güç modunda Max 72 derece görüyor. RDR 2 gibi oyunlarda Max 66 derece görüyor.

Ya ben sen dedin demiyorum zaten üstad, 4060 alan adam 5-6 yıl kullanamaz ki o kartı, en baba 3 yıl sonra 4060 artık verimsiz bir kart haline gelicek zaten.

Bende RX 7800 XT OC Dual var. Sistem en yüksek güç modunda Max 72 derece görüyor. RDR 2 gibi oyunlarda Max 66 derece görüyor.
Uzun ömürlü olsun kanka, palit neden rezalet sen onu söyle?

AMD kartı hakkında hiçbir şey demedim ama sen dersen ki Palit çöp, bende derim ki sen net olarak fan boysun, Palit neden uzak durulması gereken türden bir marka, anlat bakayım?

Soğutma sistemi berbat ve içine koyulan termal macun berbat. Kısaca zaten içindeki devre aynı, fark soğutma. Eğer ki çok basit bir şekilde neden Palit kart alınmaz diye aratırsan çok güvenilir kanalların bu konu hakında bolca açıklamaları var ama hiç Palit ekran kartı alın diyen bir video yok.

Sence bir kartın uzun süre 80 derecede çalışması mı o kartı daha uzun ömürlü yapar yoksa uzun süre 50 derecede çalişması mı?

Adam jetstream modelini almış. 4070 jetstream sıcaklığına ve fan sesine baktın mı?
Sistemin fiyatı da kötü değil çünkü 4060 Ti 16 GB versiyonunu almış. Üstelik jetstream Palit'in orta segment modelidir. Tek başına bu bile fiyatı arttırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…