R5 5600 sistem nasıldır?

Ya ben sen dedin demiyorum zaten üstad, 4060 alan adam 5-6 yıl kullanamaz ki o kartı, en baba 3 yıl sonra 4060 artık verimsiz bir kart haline gelicek zaten.

Uzun ömürlü olsun kanka, palit neden rezalet sen onu söyle?
Herkes sıkça parca değiştirmiyor. Şahsen ben sistemi mi yıllarca modifiye etmeden kullanmayı hedefliyorum. Belki adamda ne kadar 4060 ti devri bitsede hala o kartı kullanmak istiyor?

Araştırmadan yorum yapmayın artık. Jetstream modelleri ısınmıyor 4000 serisinde. Gayet iyi modeller. Siz Palit'in Dual modeliyle karıştırıyorsunuz.

Bu hangi site belirtir misin? PNY'nin 1. sırada olması hiç mantıklı gelmiyor.

T

Bu hangi site belirtir misin? PNY'nin 1. sırada olması hiç mantıklı gelmiyor.

Site TechPowerUp. Size 4070 Super Palit jetstream modelini de atacağım paylaşacağım site başka. Kitguru.net

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üstteki video hem Gigabyte hem de Palit jetstream modelini inceliyor.

Palit kart neden alınmaz diye aratınca hiç bir şey çıkmıyor dostum, video at bakayım bide sen.

Herkes sıkça parca değiştirmiyor. Şahsen ben sistemi mi yıllarca modifiye etmeden kullanmayı hedefliyorum. Belki adamda ne kadar 4060 ti devri bitsede hala o kartı kullanmak istiyor?
Tamamdır dostum, palit en berbatı, en kötüsü, kessinlikle alınmaz, alan herkes enayi çünkü kart çok cayır cayır yanıyor, anladık sensin, yeter artık.

Araştırmadan yorum yapmayın artık. Jetstream modelleri ısınmıyor 4000 serisinde. Gayet iyi modeller. Siz Palit'in Dual modeliyle karıştırıyorsunuz.
Evet benim araştırmalarıma göre belli bir dereceye geldikten sonra fanlar çalışıyormuş ama şuana kadar fanların çalıştıgını 1 kere gördüm ısıya baktıgımda ise 45 derecelerde falan genelde oynadığım oyunlar Far cry 6 Battlefield 1 Battlefield 2042 arada bir Cs 2 oynuyorum bu oyunları en yüksek ayarlarıyla oynuyorum

Bana dürust bir şekilde söyle 28000 TL'ye 1 ay önce Palit'in RTX 4060 Ti alınır mı? Eğer tüm samimiyetin ile alınır dersen tamam bu tartışmadan ayrılacağım. Sadece dürüst ol.

Bana dürust bir şekilde söyle 28000 TL'ye 1 ay önce Palit'in RTX 4060 Ti alınır mı? Eğer tüm samimiyetin ile alınır dersen tamam bu tartışmadan ayrılacağım. Sadece dürüst ol.
Tek amaç oyun değilse jetstream modeller alınır, jetstream modeller zaten 3x fanlı olduğu için kolay kolay ısınabilecek bir şey değil.

Ben dürüst cevap vereyim 4060 Ti almam 2 bin TL ekler RX 7700 XT alırdım. İlla 4060 Ti alınacaksa Palit'in jetstream modelini alırdım. En büyük örnek Galax'ı da kötüleyenler var 4070 Ti Super Galax aldım. Gayet de memnunum. Hatta ASUS Dual 4070 Super aldım cw sesinden iade ettim. Sonra gittim MSI Gaming X 4070 Super aldım yine cw sesi çıktı. En son Galax 4070 Ti Super aldım yine cw var ama en az Galax'ta çıktı. Kartın FurMark testini atayım kendin gör.

Hatta bu da iadenin resmi Amazon'dan almıştım. Kendiniz görün. Alttaki de Galax 20 dakika FurMark testi. 6 aydır kullanıyorum memnunum. İmzamda Galax yazıyor zaten bir de kartın fotoğrafını atmama gerek yok sanırım. Ha bu arada Palit ve Galax gayet iyi markalar. Markaya göre değil de modele göre değerlendirin. En iyi PCB kalitesine sahip 4090 Galax hof serisine ait. ASUS ROG matrix falan değil yani. Bende resmi vardı da iki saat bulmakla uğraşmam gerekiyor. Reddit'te biraz araştırırsanız kendinizde bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…