En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
MSI MPG B550 Gaming Plus 4400mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsair 8GB Vengeance Lpx 3200mhz CL16 DDR4 Ram (CMK8GX4M1E3200C16) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Arkadaşlar böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz? Kasa ile birlikte gelen 650 watt PSU yeterli midir? Fazlalık gördüğünüz bir şey var mıdır?
Bütçe konusu sıkıntı değil gibi anladım. Normalde 6700XT ekran kartını daha uyguna bulabilirsiniz. XFX , PowerColor filan çok bilinmiyor bizde ama onlar da gayet iyi kartlar. Kasa da sanki biraz pahalı gibi geldi.
Bütçe konusu sıkıntı değil gibi anladım. Normalde 6700XT ekran kartını daha uyguna bulabilirsiniz. XFX , PowerColor filan çok bilinmiyor bizde ama onlar da gayet iyi kartlar. Kasa da sanki biraz pahalı gibi geldi.