R5 5600 sistem ne kadar eder?

arda_krtt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Bilgisayarımı abim istiyor, ben de karşılığında PS5 + TV istedim. Fakat TV için çok bir şey yapmıyor, işte kazıklamaya çalışıyor aklınca. Ben de sistemin 40K'dan aşağı olmadığını söylüyorum; 30K'ya satamazsın o kasayı diyor. Benim kasam kaç K eder, satıp kendim PS alacağım?

Anakart - MSI B550M Pro-VDH Wi-Fi AMD B550 Soket AM4 DDR4 4400

Ekran kartı - Gigabyte GeForce RTX 4060 Ti Windforce OC 8G

İşlemci - Ryzen 5 5600

SSD - Samsung 980 Pro 1 TB

SSD - Samsung 980 Pro 2 TB heatsinkli

RAM - G.Skill Ripjaws 2x16 GB

Sıvı soğutma - Gamepower Skadi 240 ARGB

PSU - MSI MPG A650GF 650W 80 Plus Gold

Kasa - MSI MAG Forge 112R Temperli Cam Mesh 4x120mm ARGB Fan USB 3.2 ATX Mid-Tower

Monitör - Gigabyte 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms IPS

Kulaklık - Logitech G432

Fare - SteelSeries Rival 3

Bu sistem kaç para eder?

Kasayı alalı tam bir sene oldu ayrıca

Kral ps alma bence. Bir süre sonra sıkılcaksın. İstersen sistemini sat ve daha düşük bir bilgisayar al. Üste kalan parayla ps 4 alabilirsin eğer sıkılmadığını düşünürsen bilgisayarını komple satıp ps5 alabilirsin.

Kral PS alma bence. Bir süre sonra sıkılacaksın. İstersen sistemini sat ve daha düşük bir bilgisayar al. Üste kalan parayla PS 4 alabilirsin eğer sıkılmadığını düşünürsen bilgisayarını komple satıp PS5 alabilirsin.

PS5'ten sonra kendime daha iyi PC toplayacağım kanka öyle umut ediyorum

Kral ps alma bence. Bir süre sonra sıkılcaksın. İstersen sistemini sat ve daha düşük bir bilgisayar al. Üste kalan parayla ps 4 alabilirsin eğer sıkılmadığını düşünürsen bilgisayarını komple satıp ps5 alabilirsin.
Sence sistem kaç para eder

Sadece meraktan diyorum neden PS bilgisayarınız hayli hayli güçlü ve şahsen PS5'ten daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Esasa gelirsek 30k eder ama sadece kasa etmeyebilir sonuçta 2. el oluyor garantisi vs var dersek edebilir monitör vs her şey dahilse de eder gibi geliyor 4000 serisi 2. eller uçmuş durumda.
Eğer illa alacağım dersen al üstüne de 1650 ve R5 3600'lü bir sistem al canın FPS oyunu oynamak istediğinde açar +100 FPS oynarsın.

PS5'ten sonra kendime daha iyi PC toplayacağım kanka öyle umut ediyorum

Sence sistem kaç para eder
Monitor dahil satarsan 35k yapabilir. Eğer sistemin ddr5 olsaydı çok daha iyi paralara satabilirdin.

Sadece meraktan diyorum neden PS bilgisayarınız hayli hayli güçlü ve şahsen PS5'ten daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Esasa gelirsek 30k eder ama sadece kasa etmeyebilir sonuçta 2. el oluyor garantisi vs var dersek edebilir monitör vs her şey dahilse de eder gibi geliyor 4000 serisi 2. eller uçmuş durumda.
Eğer illa alacağım dersen al üstüne de 1650 ve R5 3600'lü bir sistem al canın FPS oyunu oynamak istediğinde açar +100 FPS oynarsın.

4060 Ti 5600 sıfırı zaten 30000 gibi fiyata satılıyor 4070 Super var 40 bine. Sen o sistemi 25 20 arasında satarsın. Eğer garantisi vesaire varsa oda.

Kanka abim yeni evleniyor yengem cs oynuyor abim lol PC toplamaya kalkınca cok ucuyor fiyatlar ben ful toplama yaptım kendim SSD'ler zaten 10 k ekran kartı sıfırı 16 17 k sadete gelirsek PC'yi ona verip kendime PS5 aldıracaktım sonra da kendıne daha iyi kasa dizmekti düşüncem

Hepsini 2.elden topladığımda 35k gibi bir fiyat çıkıyor toplu halde daha ucuza gidebilir teker teker satmaya göre toplu halde kalkışırsan 30 32K edebilir.

4060 Ti 5600 sıfırı zaten 30000 gibi fiyata satılıyor 4070 Super var 40 bine. Sen o sistemi 25 20 arasında satarsın. Eğer garantisi vesaire varsa oda.

30klık sistemlerde a520 anakart ve isimsiz 500gb m2 ssd kullanılıyor ramler de 8+8 olur hepsinde.

Sadece kasanın ederi 35 ama DDR4 sisteme parçaları iyi diye bu paraları verecek adam bulamazsın çok zor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı