R5 5600 sistem ortalama kaç para eder?

Yani satıp satmamak benim tercihim elbette ama 10-12K edecek kadar basit düz bir sistem de değil yani ayrıca yazdığım cevaba karşılık verdiğin cevapta çok alakasız

Sen o sistemi 15k ya satar mısın kardeşim sen buna cevap ver? Hani 13-15 diyene laf etmedim diyorsun ya sen laf olsun diye laf söylüyorsun. Sen hele 15k ya satar mısın ona cevap ver?

Sen o sistemi 15k ya satar mısın kardeşim sen buna cevap ver? Hani 13-15 diyene laf etmedim diyorsun ya sen laf olsun diye laf söylüyorsun. Sen hele 15k ya satar mısın ona cevap ver?
Birader piyasasından emin değilim diyorum o yüzden buraya konu açtım 18 yazarım arayan soran olursa 17 derim 16 derim hiç soran olmuyorsa 17 ye çekerim gelen tekliflere göre değerlendiririm şuan 15 e veririm 13 e vermem 17 ye veririm 16 ya vermem diye birşey söyleyemem kafamda birşey oluşması için önce ederini bilmem anlamam lazım . Sen 10-12k ya emsalinde bir sistem bul paylaş burada sana 12kya vereyim kardeş .

Hocam bence sen kendi kararını vermişsin zaten. Beğen ya da beğenme üslubun hatalı. Kaçtan veriyorsan ver ilana geç bence.

Hocam bence sen kendi kararını vermişsin zaten. Beğen ya da beğenme üslubun hatalı. Kaçtan veriyorsan ver ilana geç bence.
Neymiş hocam benim kararım ben bilmiyorumda senin haberin varsa söyler misin ?

Çoğul konuşma sadece 10-12 k diyen arkadaşa tepki gösterdim

İşte zaten ben de buna sitem ederek ısrarla sordum sana. Yani sen bana laf olsun diye tepki gösteriyorsun çünkü ederini bilmiyorsan 13-15k diyene de tepki göstermen lazım. Neyse sen 15kdan aşağı verme sistemin güzel yazık olmasın.

Tamam hocam sana iyi günler. Tavsiye başlığı açıp böyle tribe gireni nadiren görürüz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…