Yani satıp satmamak benim tercihim elbette ama 10-12K edecek kadar basit düz bir sistem de değil yani ayrıca yazdığım cevaba karşılık verdiğin cevapta çok alakasız
Sen o sistemi 15k ya satar mısın kardeşim sen buna cevap ver? Hani 13-15 diyene laf etmedim diyorsun ya sen laf olsun diye laf söylüyorsun. Sen hele 15k ya satar mısın ona cevap ver?
Sen o sistemi 15k ya satar mısın kardeşim sen buna cevap ver? Hani 13-15 diyene laf etmedim diyorsun ya sen laf olsun diye laf söylüyorsun. Sen hele 15k ya satar mısın ona cevap ver?
Birader piyasasından emin değilim diyorum o yüzden buraya konu açtım 18 yazarım arayan soran olursa 17 derim 16 derim hiç soran olmuyorsa 17 ye çekerim gelen tekliflere göre değerlendiririm şuan 15 e veririm 13 e vermem 17 ye veririm 16 ya vermem diye birşey söyleyemem kafamda birşey oluşması için önce ederini bilmem anlamam lazım . Sen 10-12k ya emsalinde bir sistem bul paylaş burada sana 12kya vereyim kardeş .
İşte zaten ben de buna sitem ederek ısrarla sordum sana. Yani sen bana laf olsun diye tepki gösteriyorsun çünkü ederini bilmiyorsan 13-15k diyene de tepki göstermen lazım. Neyse sen 15kdan aşağı verme sistemin güzel yazık olmasın.