R5 5600 sistem parçaları uyumlu mu?

TaaKrtl

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, normalde hep PS üzerinden devam etmişim bu ay arkadaşlarımın önerisi üzerine kasa topluyorum. Benim pek bir bilgim yok arkadaşlarımdan yardım alarak biraz da araştırarak ilerledim sizinde fikrinizi almak isterim.
  • Anakart: ASUS ROG STRIX B550-F
  • İşlemci: Ryzen 5600.
  • Ekran kartı: MSI VGA GeForce RTX 3060 Ti.
  • RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 16x2 3600MHz.
  • SSD: Samsung 1TB 980Pro.
  • Sıvı soğutma: Corsair CW-9060053 240mm.
  • Güç kaynağı: Thermaltake: TR2 s 750W.
  • Kasa: Cooler Master Masterbox TD500v2.
Olarak toplama aşamasındayım şu an bazıları geldi bazıları gelecek. Bilen bilmeyen herkes bir yorumlara sevinirim.

Satın aldım brom Hemen hemen kasa 30kyı buldu belki geçmiştir çok üzerinde oynama yaptım çünkü iade falan tam fiyatı bilmiyorum şuan
Pahalıya almışsınız,iade etme şansınız var mı?
Ayrıca aldıktan sonra uyumlu mu diye sormanın bir mantığı yok.

Pahalıya almışsınız,iade etme şansınız var mı?
Ayrıca aldıktan sonra uyumlu mu diye sormanın bir mantığı yok.
Neyi pahalıya almışım tam olarak onu anlamadım hocam bide sorucağım soru bu değildi tam olarak yorum istemiştim sadece site böyle bir yönlerdirmede bulundu

Neyi pahalıya almışım tam olarak onu anlamadım hocam bide sorucağım soru bu değildi tam olarak yorum istemiştim sadece site böyle bir yönlerdirmede bulundu
Sistemi pahalıya almışsınız.
30K 4070 Tİ sistem toplanıyor,30K 165 Hz monitor ile 6800 sistem toplanıyor.

Sistemi pahalıya almışsınız.
30K 4070 Tİ sistem toplanıyor,30K 165 Hz monitor ile 6800 sistem toplanıyor.
Valla zaman biraz dardı acele ettiğim doğrudur ama genel olarak verdiğim parçalardan memnunum çevremin dediğine göre de kolay kolay oynayamadığım oyun olmazmış ama aldığım parçaların hepsi araştırılıp en ucuza alınmış şekilde 4070ti sistemi nasıl toplarsın bu fiyata onu anlamadım

2K oyunculuk için böyle bir sistem toplanabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…