KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #1 RAM apacher panther 8x2 16gb 3000mhz ram Ekran kartı XFX rx580 Anakart msi A520m a pro İşlemci Ryzen 5 5600 Merhaba, bilgisayarım The Last of Us Part 2 açar mı 1. oyunu oynadım. 2. oyunu da bitirmek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2025
Merhaba, bilgisayarım The Last of Us Part 2 açar mı 1. oyunu oynadım. 2. oyunu da bitirmek istiyorum.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.055 Çözümler 40 25 Haziran 2025 #2 KEPAP06 dedi: Merhaba, bilgisayarım The Last of Us Part 2 açar mı 1. oyunu oynadım. 2. oyunu da bitirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Açar.
KEPAP06 dedi: Merhaba, bilgisayarım The Last of Us Part 2 açar mı 1. oyunu oynadım. 2. oyunu da bitirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Açar.
KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #3 Ahmt1 dedi: Açar. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı 8 GB yazmayı unutmuşum kaç FPS oynatır tatmin eder mi?
Ahmt1 dedi: Açar. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı 8 GB yazmayı unutmuşum kaç FPS oynatır tatmin eder mi?
Xarquies Centipat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ortalama değerler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ortalama değerler.
KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #5 Xarquies dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ortalama değerler. Genişletmek için tıkla... Aynısını alır mıyım peki.
Xarquies dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ortalama değerler. Genişletmek için tıkla... Aynısını alır mıyım peki.
Xarquies Centipat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #6 KEPAP06 dedi: Aynısını alır mıyım peki. Genişletmek için tıkla... İşlemci sıcaklığın yüksekse kasan pis ise bilemiyorum ama Max 4-5 FPS oynar arasında oynarsın bence.
KEPAP06 dedi: Aynısını alır mıyım peki. Genişletmek için tıkla... İşlemci sıcaklığın yüksekse kasan pis ise bilemiyorum ama Max 4-5 FPS oynar arasında oynarsın bence.
KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #7 Xarquies dedi: İşlemci sıcaklığın yüksekse kasan pis ise bilemiyorum ama Max 4-5 FPS oynar arasında oynarsın bence. Genişletmek için tıkla... Her şey daha sıfır sayılır iki günlük ekran kartınada dün bakım yaptım 75 dereceyi geçmiyor.
Xarquies dedi: İşlemci sıcaklığın yüksekse kasan pis ise bilemiyorum ama Max 4-5 FPS oynar arasında oynarsın bence. Genişletmek için tıkla... Her şey daha sıfır sayılır iki günlük ekran kartınada dün bakım yaptım 75 dereceyi geçmiyor.
Xarquies Centipat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #8 KEPAP06 dedi: Her şey daha sıfır sayılır iki günlük ekran kartınada dün bakım yaptım 75 dereceyi geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Rahat açar.
KEPAP06 dedi: Her şey daha sıfır sayılır iki günlük ekran kartınada dün bakım yaptım 75 dereceyi geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Rahat açar.
KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #9 Xarquies dedi: Rahat açar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun deneyeceğim bakalım.