R5 5600 sistem toplama

semihsevinc

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Sistem toplayacağım ama kararsız kaldım. Ryzen 5 5600 modeline Gigabyte A520M H mi, yoksa Gigabyte B450M S2H mı daha F/P olur? Ayrıca setupı resim olarak bırakıyorum. Parça önerilerinize de açığım.

Eki Görüntüle 1709209

Dosya Ekleri

• asd.png
    34,7 KB · Görüntüleme: 60
B450M S2H daha aşırı F/P olur.

Ayrıca güç kaynağı tam bir C4. Bunu değiştirin böyle sistemlere C4 koymayın gözünüzü seveyim. RTX 3060'lı sisteme Frisby Bronze PSU mu koyulur?

Ayrıca güç kaynağı tam bir C4. Bunu değiştirin böyle sistemlere C4 koymayın gözünüzü seveyim. RTX 3060'lı sisteme Frisby Bronze PSU mu koyulur?

O sistemden uzaklaşabildiğiniz kadar uzaklaşın, vatan o kadar kazık değil yemin ederim.

Pahalı olmuş ve C4 yerleştirilmiş. Daha düşüğe aynı performansta RX6600 sistem bulabilirsiniz.

PSU
FSP Hyper 80+ Pro H3-650 650W Power Supply ile degiştirmeyi düşünüyorum ayrıca hazır sistem olduğu için begenmediğim yerleri degiştirdim

15K-18K arasıÖneribeleceginiz sistem var mı

PSU
FSP Hyper 80+ Pro H3-650 650W Power Supply ile degiştirmeyi düşünüyorum ayrıca hazır sistem olduğu için begenmediğim yerleri degiştirdim

15K-18K arasıÖneribeleceginiz sistem var mı
Bunu alın geçin :

PSU

Öneribeleceginiz 15K-18K arası var mı sistem var mı

İşlemciyi Ryzen 5 5600 olarak değiştirin. Bu sisteme bakın derim.

Sizin önerdiğiniz sistem mükemmel. Tek sorun kasanın yalıtımının güzel olacağını düşünmüyorum şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…