R5 5600 sistem Windows 11'e yükseltildiğinden beridir hafif donmalar yaşatıyor

atakankral

Decapat
Daha fazla  
RAM
1x16 16 GB 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
1TB
Ekran kartı
RTX 2060
Anakart
B450M S2H v2
İşlemci
R5 5600
Arkadaşlar selam. bilgisayarımı W11'e yükselttiğimden beri hafif donmalar yavaşlamalar yaşıyorum. Spider-Man Remastered çok rahat oynarken, CS 600+ FPS alırken, PC içinde dolanırken ya da PC açılırken aşırı yavaş oluyor.

Raminize bir 16 GB daha eklemenizi öneririm ekran kartı güncellemelerini kontrol edin ve de özel kurulumu seçin hızlı kurulumda sorun yaşanır spyhunter ile bir tarama yapın derim ama uzun sürer çok detaylı yapar bir de ücretsiz sürümünde bekletiyor.

Temiz kurulum yaptım zaten
Şimdi başka bir sorunum çıktı PC'yi her açtığımda dosyalarım ayarlarım sıfırlanıyor uygulamalar yüklü fakat dosyalar yerinde değil ekran ilk kurmuşum gibi bir de Windows hazırlanıyor diyor.

Temiz kurulum yaptım zaten
Şimdi başka bir sorunum çıktı PC'yi her açtığımda dosyalarım ayarlarım sıfırlanıyor uygulamalar yüklü fakat dosyalar yerinde değil ekran ilk kurmuşum gibi bir de Windows hazırlanıyor diyor.

Windows sorunlu kurulmuş olabilir. Farklı ISO ile tekrar kurun.

Arkadaşlar selam. bilgisayarımı W11'e yükselttiğimden beri hafif donmalar yavaşlamalar yaşıyorum. Spider-Man Remastered çok rahat oynarken, CS 600+ FPS alırken, PC içinde dolanırken ya da PC açılırken aşırı yavaş oluyor.
Hocam yükselterek hatayı yapmışsınız zaten. Temiz kurulum yaparak bu sorunları giderebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı