R5 5600 sistem yükseltme

SYNTHWAVEx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Şu an mevcut olarak AMD 5600 ve RX6700 setini kullanıyorum. RAM'i bugün 32 GB yaptım ancak ekran kartı ve işlemciye de girişmek istiyorum. 5600 AMD kanadında hangi ekran kartına kadar destek sunar. Veya 5700x3D gerekli midir? DDR5 sisteme bütçem el vermiyor şu an için. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Anakart ASUS B450M K-II. 650W PSU var bir de kasada

Ayrıca monitörüm de 2K bir monitor. Samsung G6 kullanıyorum.

Rx7700xt nitro+ is görür mü?

Son düzenleme:
Sistem AM4 olduğu için teker teker yükseltme yapmak zaten sistemi komple değiştirmek demek. O yüzden çok mantıklı değil gibi. Komple satıp sıfırdan inşa etmek daha iyi olur en azından elinizde parça kalmaz. Veya belki güzel bir hazır sistem denk gelirse düşünülebilir ama maksat performans ise ben aynı sisteme sahip iken 6700XT'mi satıp 6800XT aldım. Yeni ekran kartları ile arasındaki fark baya açıldı ama yine de kartın şu an güzel bir 2K (Ortalama 100fps), gayet yeterli 4K (50-60fps) performansı var. Şahsen sıfır almazdım ben. Yani 7700XT 6800XT ye kıyasla performansı düşük. Alabilirseniz 7800XT güzel olur ama işte fiyat böyle böyle artıyor. FSR4'ü 7700XT ile görebilirsek işte o zaman 7700XT çok mantıklı bir kart olur ama ben 6800XT tercih ettim. Yeni kartların fiyatları da performansla orantılı 3 katı fiyatı var Ben ucuz yollu performansımı bu şekilde arttırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…