L LongRunner Femtopat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #1 RAM 2x8Gb G.Skill SSD veya HDD modeli Kioxia Ekran kartı RTX 4060 Anakart Prime B450m-k II İşlemci R5 5600 Aygıt yöneticisinde Bluetooth görünmüyor. Gizli aygıtları göster de yaptım o da olmadı. Var mi yardımcı olabilecek? Not: Masaüstü kullanıyorum. Acaba dahili değil mi? Nasıl anlarız?
Aygıt yöneticisinde Bluetooth görünmüyor. Gizli aygıtları göster de yaptım o da olmadı. Var mi yardımcı olabilecek? Not: Masaüstü kullanıyorum. Acaba dahili değil mi? Nasıl anlarız?
Çözüm K K Kaan Diktaş 21 Mart 2024 Anakartında Bluetooth desteği bulunmuyor. Adaptör alıp yapabilirsin ancak.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 21 Mart 2024 #2 Anakartında Bluetooth desteği bulunmuyor. Adaptör alıp yapabilirsin ancak. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2024 Artı 1 Eksi Çözüm
Ersza Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #3 LongRunner dedi: Aygıt yöneticisinde Bluetooth görünmüyor. Gizli aygıtları göster de yaptım o da olmadı. Var mi yardımcı olabilecek? Not: Masaüstü kullanıyorum. Acaba dahili değil mi? Nasıl anlarız? Genişletmek için tıkla... Bluetooth adaptör lazım almışken Bluetooth 5.1 altı almayın paranız varsa. Dark Bluetooth 5.3 USB adaptör (dk-AC-BTU53) https://www.hepsiburada.com/dark-bluetooth-53-usb-adaptr-dk-ac-btu53-p-HBCV000040P2RZ?url_src=ios-product-detail Amazon.com.tr Artı 0 Eksi
LongRunner dedi: Aygıt yöneticisinde Bluetooth görünmüyor. Gizli aygıtları göster de yaptım o da olmadı. Var mi yardımcı olabilecek? Not: Masaüstü kullanıyorum. Acaba dahili değil mi? Nasıl anlarız? Genişletmek için tıkla... Bluetooth adaptör lazım almışken Bluetooth 5.1 altı almayın paranız varsa. Dark Bluetooth 5.3 USB adaptör (dk-AC-BTU53) https://www.hepsiburada.com/dark-bluetooth-53-usb-adaptr-dk-ac-btu53-p-HBCV000040P2RZ?url_src=ios-product-detail Amazon.com.tr
limos the machine Hectopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #4 Kaan Diktaş dedi: Anakartında Bluetooth desteği bulunmuyor. Adaptör alıp yapabilirsin ancak. Genişletmek için tıkla... Benim anakartım da desteklemiyor galiba. Yakın zamanda wireless gamepad alacağım. Bunu bağlayabilir miyim? Sorun yaratır mı acaba? Artı 0 Eksi
Kaan Diktaş dedi: Anakartında Bluetooth desteği bulunmuyor. Adaptör alıp yapabilirsin ancak. Genişletmek için tıkla... Benim anakartım da desteklemiyor galiba. Yakın zamanda wireless gamepad alacağım. Bunu bağlayabilir miyim? Sorun yaratır mı acaba?
Ersza Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #5 limos the machine dedi: Benim anakartım da desteklemiyor galiba. Yakın zamanda Wireless gamepad alacağım. Bunu bağlayabilir miyim? Sorun yaratır mı acaba? Genişletmek için tıkla... Eğer gamepadde adaptör varsa Bluetooth'a gerek kalmaz. Artı 0 Eksi
limos the machine dedi: Benim anakartım da desteklemiyor galiba. Yakın zamanda Wireless gamepad alacağım. Bunu bağlayabilir miyim? Sorun yaratır mı acaba? Genişletmek için tıkla... Eğer gamepadde adaptör varsa Bluetooth'a gerek kalmaz.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 21 Mart 2024 #6 limos the machine dedi: Benim anakartım da desteklemiyor galiba. Yakın zamanda wireless gamepad alacağım. Bunu bağlayabilir miyim? Sorun yaratır mı acaba? Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir adaptör ile sorun yaşanmaz. Artı 0 Eksi
limos the machine dedi: Benim anakartım da desteklemiyor galiba. Yakın zamanda wireless gamepad alacağım. Bunu bağlayabilir miyim? Sorun yaratır mı acaba? Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir adaptör ile sorun yaşanmaz.
limos the machine Hectopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #7 Kaan Diktaş dedi: Kaliteli bir adaptör ile sorun yaşanmaz. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz f/p adaptör var mı? Artı 0 Eksi
Kaan Diktaş dedi: Kaliteli bir adaptör ile sorun yaşanmaz. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz f/p adaptör var mı?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 21 Mart 2024 #8 limos the machine dedi: Önerebileceğiniz f/p adaptör var mı? Genişletmek için tıkla... O konularla pek ilgili değilim maalesef. Artı 0 Eksi
limos the machine dedi: Önerebileceğiniz f/p adaptör var mı? Genişletmek için tıkla... O konularla pek ilgili değilim maalesef.
Ersza Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #9 limos the machine dedi: Önerebileceğiniz F/P adaptör var mı? Genişletmek için tıkla... Ben önerdim yukarıda. Ersza dedi: Bluetooth adaptör lazım almışken Bluetooth 5.1 altı almayın paranız varsa. Dark Bluetooth 5.3 USB adaptör (dk-AC-BTU53) https://www.hepsiburada.com/dark-bluetooth-53-usb-adaptr-dk-ac-btu53-p-HBCV000040P2RZ?url_src=ios-product-detail Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
limos the machine dedi: Önerebileceğiniz F/P adaptör var mı? Genişletmek için tıkla... Ben önerdim yukarıda. Ersza dedi: Bluetooth adaptör lazım almışken Bluetooth 5.1 altı almayın paranız varsa. Dark Bluetooth 5.3 USB adaptör (dk-AC-BTU53) https://www.hepsiburada.com/dark-bluetooth-53-usb-adaptr-dk-ac-btu53-p-HBCV000040P2RZ?url_src=ios-product-detail Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla...
limos the machine Hectopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #10 Kaan Diktaş dedi: O konularla pek ilgili değilim maalesef. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam yine de sağolun. Ersza dedi: Ben önerdim yukarıda. Genişletmek için tıkla... Görmemişim hocam teşekkür ederim. limos the machine dedi: Anladım hocam yine de sağolun. Görmemişim hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Yukarıda attığınız ürün olmadan gamepadi pc'ye bağlayamam yani doğru anlamışım değil mi? Artı 0 Eksi
Kaan Diktaş dedi: O konularla pek ilgili değilim maalesef. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam yine de sağolun. Ersza dedi: Ben önerdim yukarıda. Genişletmek için tıkla... Görmemişim hocam teşekkür ederim. limos the machine dedi: Anladım hocam yine de sağolun. Görmemişim hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Yukarıda attığınız ürün olmadan gamepadi pc'ye bağlayamam yani doğru anlamışım değil mi?