Ekran kartını güzelce oturtup kasanın arkasına vidalayarak sabitledim, şu anda oynamıyor yerinden. Kabloları da tam takılı olsa gerek, PSU'ya giren kablolar hakkında henüz bir fikrim yok şayet sorun bir anda bu sabah kendini göstermeye başladı. Haftada bir ya da iki kere yaşıyordum sorunu ki bu da o kadar önemli gibi gelmiyordu bana. İlk sorunu yaşadığımda internete daldım, benim sorunumla alakalı bir şey bulamayınca boş verdim. Şu an en büyük korkum anakartya bir problem olması.
Sürücüleri komple silip yükledim, son 10 dakikadır problem yok. En azından oyun açıldığında görünü gitmedi, bu da bir gelişme. Bir iki saat sorun yaşamazsam çözüldüğünü onaylayabilirim, yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Hocam sorun yarım saatin ardından tekrar meydana geldi. Bir anda görüntü kesildi, sesler gelmeye devam ediyordu. Arkadaşımın söylediğine göre benim ekran gidince bağlantım da kopuyormuş, oyundan düşmüşüm.
Bugün akşam 10'a kadar mesaim var, sonrasında Windows 10'a geçiş yapacağım. Hala sorunumu çözeceğinden emin değilim aslında ama sanırım denemekten zarar gelmez sanırım. Aklınızda hala çözüm önerisi varsa müteşekkir olurum gerçekten.