R5 5600 sistemde Chrome bir anda çok yavaşladı

rstar232

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda herhangi bir sorun yok virüs taraması yaptım Defender taraması yaptım, ekran kartı driverım vesaire güncel, ancak Google Chrome çok yavaş çalışmaya başladı bir anda, görseli fazla olan siteye girdiğimde görseller geç açılıyor takılıyor başka bir sekmeye geçmeme izin vermiyor ve bu durum rahatsız edici olmaya başladı. Sorun internet hızımda ya da bilgisayarda değil sanırım (50Mbps, R5 5600, RX 6700 16 GB DDR4) ancak Chrome'a alıştım başka bir tarayıcıya geçmek istemiyorum bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Pingin yükselmiştir büyük ihtimalle onu kontrol et. Benim başımada geliyor arada sırada. İnternet saglayicisindan kaynaklanıyor.

Pingin yükselmiştir büyük ihtimalle onu kontrol et. Benim başımada geliyor arada sırada. İnternet saglayicisindan kaynaklanıyor.
Kontrol ettim simdi, ping degeri de normal sanirim hocam, eke gorsel koydum bakarsiniz.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    15,5 KB · Görüntüleme: 24
Evet pingte güzelmis. Farklı bir DNS dene, bir süre bu şekilde kullan düzelecektir. Dediğim gibi benim de başıma geliyor arada sırada.
O bahsettiginizi nasil yapabilirim, hic bir fikrim yok varsa recep abinin video ya da yardimci olacak bir video cok sevinirim

Ayriyeten bilgi olarak geceyim görüntü iceren hareketli video görsellerde de kasma yapiyor anlamsiz bir sekilde, web tabanli oyun'a benzer seylerde bile, inanilmaz irrite etmeye basladi , yok mu bilen duyan genel bir chrome sorunu mu ya da windows güncellemesi yaptim ondan mi oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…