R5 5600 sistemde Rampage PSU patlar mı?

erenzxc

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün bayağı araştırarak bilgisayar aldım. PSU'ya bakmayı unutmuşum Rampage 600W PSU. Arkadaşlarım patlar falan dedi bir sorun çıkartır mı? Sistemim: RTX4060, Ryzen 5 5600, B550M.

Patlamaz da sisteme zarar verebilir. Eve zarar vermez merak etmeyin

Merhaba arkadaşlar. Bugün bayağı araştırarak bilgisayar aldım. PSU'ya bakmayı unutmuşum Rampage 600W PSU. Arkadaşlarım patlar falan dedi bir sorun çıkartır mı? Sistemim: RTX4060, Ryzen 5 5600, B550M.
İhtimal var.

Açtığınız gibi patlayacağını sanmam. Ama en kısa sürede değiştirin bence. Kaliteli 500-550W yeterli olur.

Sistemi almışken PSU için iade etmeye gerek yok ama ben Rampage PSU kullanmaz en kısa sürede değiştirirdim.

Hocam değiştirme imkanın varsa değiştir derim o PSU pek de güvenilir değil aynı hatayı arkadaşımda yaptı dikkat etmedi PC kullanamıyor aylardır korkudan çünkü patlama ihtimali oldukça yüksek güvenilir bir PSU markası değil maalesef.

Rampage marka basıp satıyor denilmekte. İmkan varsa değiştirin. Patlama kısmına gelince hiç patlamayadabilir patlayadabilir biraz şans eseri maalesef. Konu Rampage.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…