İşlemci menüde 75 civarı Max 82 oldu.Aslında 300leri görmesi gerekiyor bilgisayar performans modunda olmayabilir veya işlemci iyi soğutulmuyor kasa hava alamıyordur tabii oyun için değerleri görmek lazım.
Her şey full en yüksek. Ben 350 falan bekliyordum.Evet az, sisteminizin oyun içinde değerlerini paylaşabilir misiniz? Bir de hangi ayarlar.
İşlemci menüde 75 civarı Max 82 oldu.
Her şey Full en yüksek. Ben 350 falan bekliyordum.
Şimdi maça giriyorum oyun içi değerleri de paylaşacağım.
Arkadaşlar güç modunu ayarlamayı unutmuşum yüksek performans yapınca 550 FPS'e yükseldi sorun çözüldü ama işlemci 85 derece sıkıntı olur mu?
İşlemci menüde 75 civarı Max 82 oldu.
Her şey Full en yüksek. Ben 350 falan bekliyordum.
Arkadaşlar güç modunu ayarlamayı unutmuşum yüksek performans yapınca 550 FPS'e yükseldi sorun çözüldü ama işlemci 85 derece sıkıntı olur mu?
Şimdi güzel işte bende de İ5-10400F RTX306012GB var en fullde 400 max 430'u gördü sende bir problem var demiştim ama şimdi düzeldiğine sevindim.İşlemci menüde 75 civarı Max 82 oldu.
Her şey full en yüksek. Ben 350 falan bekliyordum.
Arkadaşlar güç modunu ayarlamayı unutmuşum yüksek performans yapınca 550 fpse yükseldi sorun çözüldü ama işlemci 85 derece sıkıntı olur mu?
Ayarlar çok düşükse yükseğe çekin.Arkadaşlar Valorant oynuyorum arkadaşın sisteminde FPS değerlerim 200-240 civarlarında bana az geldi 300 civarı bekliyordum siz ne diyorsunuz?
İşlemci R5 5600 stok fan
Ram 2x8 GB
Ekran kartı Asus Dual V1 3060 Ti
Hocam bir de benim kendi sistemimde de i5 12400F ve Asus Dual V2 3060 Ti var 300-350 civarı alıyorum daha yüksek olması gerekmiyor mu sizin ki öyleyse?Şimdi güzel işte bende de İ5-10400F RTX306012GB var en fullde 400 max 430'u gördü sende bir problem var demiştim ama şimdi düzeldiğine sevindim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.