R5 5600 sistemde Windows 11 kapanmıyor

Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart; asrock b550m hdv
işlemci; r5 5600
Ekran kartı; asus dual rx6600 8gb
Ram bellek; gskill flarex 2x8 3200mhz cl16
kasa+psu; msi forge mag 100A
Meslek
yapı denetim şefi
RAM
G.Skill 3200MHz 16GB
SSD veya HDD modeli
Patriot VP110 500GB
Ekran kartı
ASUS RX6600
Anakart
Asrock b550
İşlemci
R5 5600
Bilgisayarı uzun ya da kısa kullanım sonrası kapatmak istediğimde kapatılıyor ekranında kalıyor. Mouse hareket ettirebiliyorum ekranda yuvarlak dönüyor fakat kapanmıyor. Tuştan kapatıp açıyorum tekrar kapat diyorum bu sefer beklemeden kapanıyor. Sık sık olmasa da 2 günde 1 yaşıyorum. Hızlı başlatma kapalı.

Bende de sıkıntılar Windows 11 24H2'de, üstelik daha yeni geçtim. Windows 10'a dönüyorum geri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de oluyordu. Sürekli hard stop yapıyordum bilgisayara. Gereksiz RAM kullanıyordu bilgisayar. Windows 11'de 8GB'den 7.5GB RAM kullanımı vardı. Windows 10 geçtim 3.5'lara düştü.

Bende de oluyordu. Sürekli hard stop yapıyordum bilgisayara. Gereksiz RAM kullanıyordu bilgisayar. Windows 11'de 8GB'den 7.5GB RAM kullanımı vardı. Windows 10 geçtim 3.5'lara düştü.
Ek olarak bu sorun hala devam ediyor bende.
Biosla alakası yok bence çünkü windows 10 da durum normal, 11 23h2 de normal ama sürüm 24h2 de durum böyle. windows 11 23h2 den yükseltme yapanlarda sıkıntı yok ama sıfır kurulumda durum bu.
Her şeyi geçtim işletim sistemi acayip şekilde donuyor.

Siz böyle bir şey yaşadınız mı acaba ?

Hiç hatırlayamıyorum. Ama sanırım bir yerde HDD yazdığını gördüm ne alaka dedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu videodaki yöntemi deneyebilirsiniz, bende işe yaramıştı belki sizde de yarar.

Yaşadığınız soruna hiç dikkat etmedim. Yarın açtığımda bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…