Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2023 #11 TaeTakemi dedi: APK derken hocam? Google'dan telefona indirdiğim APK oyunlar gibi mi? ( cahilim kusura bakmayın ) Genişletmek için tıkla... Windows 10'da da bu özellik var. Evet.
TaeTakemi dedi: APK derken hocam? Google'dan telefona indirdiğim APK oyunlar gibi mi? ( cahilim kusura bakmayın ) Genişletmek için tıkla... Windows 10'da da bu özellik var. Evet.
TaeTakemi Decapat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 541 Çözümler 1 16 Temmuz 2023 #12 Ben Tuba dedi: Windows 10'da da bu özellik var. Evet. Genişletmek için tıkla... Emülator dışında var mıymış? Bir öğretici var mı hocam bakabileceğim.
Ben Tuba dedi: Windows 10'da da bu özellik var. Evet. Genişletmek için tıkla... Emülator dışında var mıymış? Bir öğretici var mı hocam bakabileceğim.
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #13 TaeTakemi dedi: APK derken hocam? Google'dan telefona indirdiğim APK oyunlar gibi mi? ( cahilim kusura bakmayın ) Genişletmek için tıkla... Play Store bile var dostum.
TaeTakemi dedi: APK derken hocam? Google'dan telefona indirdiğim APK oyunlar gibi mi? ( cahilim kusura bakmayın ) Genişletmek için tıkla... Play Store bile var dostum.
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2023 #14 GitHub - cinit/WSAPatch: Make WSA(Windows Subsystem for Android) run on Windows 10. Make WSA(Windows Subsystem for Android) run on Windows 10. - cinit/WSAPatch github.com Ama çok kompleks.
GitHub - cinit/WSAPatch: Make WSA(Windows Subsystem for Android) run on Windows 10. Make WSA(Windows Subsystem for Android) run on Windows 10. - cinit/WSAPatch github.com Ama çok kompleks.
Talha Alderson Femtopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #15 TaeTakemi dedi: APK derken hocam? Google'dan telefona indirdiğim APK oyunlar gibi mi? ( cahilim kusura bakmayın ) Genişletmek için tıkla... Evet. Önceden emulator kullanmak gerekirken bunu Windows 11 ile rahatça yapabiliyorum.
TaeTakemi dedi: APK derken hocam? Google'dan telefona indirdiğim APK oyunlar gibi mi? ( cahilim kusura bakmayın ) Genişletmek için tıkla... Evet. Önceden emulator kullanmak gerekirken bunu Windows 11 ile rahatça yapabiliyorum.
TaeTakemi Decapat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 541 Çözümler 1 17 Temmuz 2023 #16 Talha Alderson dedi: Evet. Önceden emulator kullanmak gerekirken bunu Windows 11 ile rahatça yapabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Mesajım nedense silindi hocam Discord üzerinden sorumu sorabilir miyim? vinta9099 adım.
Talha Alderson dedi: Evet. Önceden emulator kullanmak gerekirken bunu Windows 11 ile rahatça yapabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Mesajım nedense silindi hocam Discord üzerinden sorumu sorabilir miyim? vinta9099 adım.
Yaızzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.594 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 3770 3.40 GHz/ RX 580 8gb 128bit/ kingston 8gb ddr3 1333mhz ram hyperx 4gb ddr3 1333mhz ram 1tb hdd 240gb Hilevel ssd Aopen Z400 400w power Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2023 #17 TaeTakemi dedi: Tüm arkadaşlarım geçmiş. Ben de geçmeyi düşünüyorum. Herhangi bir farklılık vs. var mı? Genişletmek için tıkla... Mega fark yok ama gereksiz bir premium hissi yaşadım Windows 10'dan 11e geçerken.
TaeTakemi dedi: Tüm arkadaşlarım geçmiş. Ben de geçmeyi düşünüyorum. Herhangi bir farklılık vs. var mı? Genişletmek için tıkla... Mega fark yok ama gereksiz bir premium hissi yaşadım Windows 10'dan 11e geçerken.