Merhabalar yine sistem değiştim ama bu sef elle driverları kurmayı düşünüyorum. Altta tüm parçaları yazacağım bunların driverlarını kurmak yetiyor mu? Mesela .net framework vs gibi yazılımları windows kendi kuruyor mu? Eskiden driver programı kullanıyordum o her şeyi kuruyordu yazılımları vs. Kurmam gereken programların sürücüleri varsa elle onları da yazar mısınız?
İşlemci: Ryzen 5 5600
Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING
Ram: Kingstone fury beast rgb 2x8gb 3600mhz cl17
Ekran Kartı: Asus dual rtx 3070 oc v2
SSD: Kioxia exceria plus g2 1tb
Soğutu: ID cooling se 224 xt
Psu: FSP Hydro G 750 +80
Kasa: Vento vg12al
Sistem parçalarım bunlar çoğu parçanın sistesinin gidince driverları var ama işte ekstra yüklemem gereken dirverları vs nasıl bulabilirim bilen varsa yazabilir mi?
AMD chipset sürücüsü, lan sürücüsü, ses sürücüsü ve ekran kartı sürücüsü başka kurman gereken sürücü yok. Framework bazı sürümler Windows'ta mevcut. Olmayanları da ihtiyaç halinde yüklemen istenince onay verip yüklüyorsun.
PCIe® 4.0, eşli güç aşamaları, Intel® 2.5Gb Ethernet, Soğutma bloklu Çift M.2, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 2 ve Aura Sync RGB Aydınlatma özelliklerine sahip AMD B550 Ryzen AM4 Gaming ATX anakart
AMD chipset sürücüsü, lan sürücüsü, ses sürücüsü ve ekran kartı sürücüsü başka kurman gereken sürücü yok. Framework bazı sürümler Windows'ta mevcut. Olmayanları da ihtiyaç halinde yüklemen istenince onay verip yüklüyorsun.
PCIe® 4.0, eşli güç aşamaları, Intel® 2.5Gb Ethernet, Soğutma bloklu Çift M.2, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 2 ve Aura Sync RGB Aydınlatma özelliklerine sahip AMD B550 Ryzen AM4 Gaming ATX anakart