HikmetGven4TR
Megapat
Daha fazla
Günümüzde insanlar 8 GB VRAM yetersiz bulmaya başladı artık ve tavsiye edilmiyor. Bu yorumlardan etkilenerek 8 GB VRAM'li ekran kartı almak istemiyorum.
Mevcutta kullandığım ekran kartı Sapphire RX590+ genelde yetiyor bana. Lakin fiyatlarda dur duraksız artmaya başladı ve ne alırsam kar gözüyle bakmaktayım.
AMD'den biraz sıkıldım desem yalan olmaz. Bu yüzden NVIDIA ekran kartı tercih etmek istiyorum. Kredi kartı ile alacağım için vade farksız satan iş yerleri tercih edeceğim.
Bir asgari ücret tutarını geçmemesini isterim. 11.400TL
Akakçe'ye baktığımda ise ön plana RTX3060 çıkıyor. Yakında piyasaya çıkacak olan RTX4060 var ama 8 GB VRAM ile geleceği ve 9500TL civarı fiyat ile çıkacağı söyleniyor.
Sistemim.
Mevcutta kullandığım ekran kartı Sapphire RX590+ genelde yetiyor bana. Lakin fiyatlarda dur duraksız artmaya başladı ve ne alırsam kar gözüyle bakmaktayım.
AMD'den biraz sıkıldım desem yalan olmaz. Bu yüzden NVIDIA ekran kartı tercih etmek istiyorum. Kredi kartı ile alacağım için vade farksız satan iş yerleri tercih edeceğim.
Bir asgari ücret tutarını geçmemesini isterim. 11.400TL
Akakçe'ye baktığımda ise ön plana RTX3060 çıkıyor. Yakında piyasaya çıkacak olan RTX4060 var ama 8 GB VRAM ile geleceği ve 9500TL civarı fiyat ile çıkacağı söyleniyor.
Sistemim.
- AMD R5 5600.
- Gigabyte B450 Aorus Pro.
- Corsair 16 GB(2x8) 3200MHz.
- Adata XPG 8200PRO 512 GB.
- High Power HPG 750W 80+ Bronze.
- MSI Optix MAG251X 1ms 240 Hz.
Son düzenleyen: Moderatör: