R5 5600 sisteme anakart önerisi

5Aragorn5

Yoctopat
İşlemci: R5 5600 (üstüne ID-Cooling SE-224-XTS Black 4pin PWM 120mm işlemci soğutucu)
Kasa: DeepCool CG540 650W 80+ tempered glass RGB USB 3.0 ATX mid Tower kasa.

Vatan'dan bu işlemci ve kasaya göre en uygun fiyatlı iş görecek ve 16x2 RAM kaldıracak bir anakart arıyoruz arkadaşımla. İleride sistem yükseltmesi yapılmayacak. Amaç işi görsün ve kronik sorunu olmasın. Bu arada ekran kartı 1660 Super.

Linki hazırladım: AMD Uyumlu markaları modelleri en uygun en ucuz fiyatlar taksit seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da

Not: Stoka göre en az 2 tane önerirsiniz sevinirim garanti olsun alırken.

İşlemci: R5 5600 (üstüne ID-Cooling SE-224-XTS Black 4pin PWM 120mm işlemci soğutucu)

Vatan'dan bu işlemci ve kasaya göre en uygun fiyatlı iş görecek ve 16x2 RAM kaldıracak bir anakart arıyoruz arkadaşımla. İleride sistem yükseltmesi yapılmayacak. Amaç işi görsün ve kronik sorunu olmasın. Bu arada ekran kartı 1660 Super.

Linki hazırladım: AMD Uyumlu markaları modelleri en uygun en ucuz fiyatlar taksit seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da

bütçeyi benmi tahmin ediyorum?

Tavsiyem B550 serisi almanız olacaktır eğer çıkamazsanız minimum B450 almanızı tavsiye edebilirim altına düşmeyin derim B550 serisi B450'den daha donanımlı bir seri.

Ve vatandan alınmaz kazık.

Bütçe yazmama gerek var mı? Sistemi söyledim yani ona en uygun hangisiyse, en uygun hangisi işi görecekse onu alacağız dedim. 2000 TL'lik bize yeterliyse, gidip 3.000 TL'lik ürün almayacağız.

Ayrıca Vatan'dan alacağız o yüzden link bıraktım. Oradan direkt 2 tane isim vererek tavsiye yeterli.

Bütçe yazmama gerek var mı? Sistemi söyledim yani ona en uygun hangisiyse, en uygun hangisi işi görecekse onu alacağız dedim. 2000 TL'lik bize yeterliyse, gidip 3.000 TL'lik ürün almayacağız.

Ayrıca Vatan'dan alacağız o yüzden link bıraktım. Oradan direkt 2 tane isim vererek tavsiye yeterli.
MSI MEG X670E GODLIKE AMD X670 Soket AM5 DDR5 6600MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
En uygun bu olur. :D

Şaka bir yana bütçe B550'ye yetiyorsa o. Yetmezse GIGABYTE B450M K 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI ATX Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı