15, 000 TL bütçeye uygun bir anakart tavsiyesi istiyorum. Fiyat performans olursa daha iyi olur, sistemimi daha sonradan yükseltebilirim o yüzden geleceğe dönük tavsiyelere açığım.
Bilgisayar toplamaktan pek anlamam ve bilgisayarcıya parçalarını taktıracağım o yüzden bilmem gereken bir şey varsa söyleyin.
Karışıklık olmasın şu anki anakartım Pro B550M-P GEN3. ancak 2. bir M.2 slotu olmadığı için SSD ekleyemiyorum ve anakartım ekran kartıma darboğaz yapıyor. O yüzden yeni bir tanesine geçeceğim. B550M-P'nin üstünde bir donanıma ihtiyacım olacak.
MSI B550M Pro-VDH AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
15, 000 TL bütçeye uygun bir anakart tavsiyesi istiyorum. Fiyat performans olursa daha iyi olur, sistemimi daha sonradan yükseltebilirim o yüzden geleceğe dönük tavsiyelere açığım.
Karışıklık olmasın şu anki anakartım Pro B550M-P GEN3. ancak 2. bir M.2 slotu olmadığı için SSD ekleyemiyorum ve anakartım ekran kartıma darboğaz yapıyor. O yüzden yeni bir tanesine geçeceğim. B550M-P'nin üstünde bir donanıma ihtiyacım olacak.
Karışıklık olmasın şu anki anakartım Pro B550M-P gen3. ancak 2. bir M.2 slotu olmadığı için SSD ekleyemiyorum ve anakartım ekran kartıma darboğaz yapıyor. O yüzden yeni bir tanesine geçeceğim. B550M-P'nin üstünde bir donanıma ihtiyacım olacak.