Shriena Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 427 Çözümler 3 2 Ocak 2025 #11 TheDarkS16 dedi: Pek anlayamadım ama yeni bir anakart a ihtiyacınız var evet. Anakart önerisi istiyorsanız önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Evet şu anki anakartımı değiştireceğim çünkü yetersiz kalıyor. Şu ankinden daha iyi bir tanesine ihtiyacım var o yüzden önerilere açığım.
TheDarkS16 dedi: Pek anlayamadım ama yeni bir anakart a ihtiyacınız var evet. Anakart önerisi istiyorsanız önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Evet şu anki anakartımı değiştireceğim çünkü yetersiz kalıyor. Şu ankinden daha iyi bir tanesine ihtiyacım var o yüzden önerilere açığım.
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.331 Çözümler 6 2 Ocak 2025 #12 Shriena dedi: Evet şu anki anakartımı değiştireceğim çünkü yetersiz kalıyor. Şu ankinden daha iyi bir tanesine ihtiyacım var o yüzden önerilere açığım. Genişletmek için tıkla... M.2 slotu 2 adet olacak değil mi veya bir başka kısıtlama var mı?
Shriena dedi: Evet şu anki anakartımı değiştireceğim çünkü yetersiz kalıyor. Şu ankinden daha iyi bir tanesine ihtiyacım var o yüzden önerilere açığım. Genişletmek için tıkla... M.2 slotu 2 adet olacak değil mi veya bir başka kısıtlama var mı?
Shriena Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 427 Çözümler 3 2 Ocak 2025 #13 TheDarkS16 dedi: M.2 slotu 2 adet olacak değil mi veya bir başka kısıtlama var mı? Genişletmek için tıkla... Evet M.2 slotu 2 veya üstü olsun, 4 olursa daha iyi olur. Ayrıca 16 GB RAM daha ekleyebilirim o yüzden gerekli slotları olursa iyi olur.
TheDarkS16 dedi: M.2 slotu 2 adet olacak değil mi veya bir başka kısıtlama var mı? Genişletmek için tıkla... Evet M.2 slotu 2 veya üstü olsun, 4 olursa daha iyi olur. Ayrıca 16 GB RAM daha ekleyebilirim o yüzden gerekli slotları olursa iyi olur.
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.331 Çözümler 6 2 Ocak 2025 #14 Shriena dedi: Evet M.2 slotu 2 veya üstü olsun, 4 olursa daha iyi olur. Ayrıca 16 GB RAM daha ekleyebilirim o yüzden gerekli slotları olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI DDR5 AMD X870 Soket DDR5 8400+(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Hocam fazla bilgili değilim anakart için yeni bir konu açarsanız daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir bütçeyi sormadan direk atladım bende.
Shriena dedi: Evet M.2 slotu 2 veya üstü olsun, 4 olursa daha iyi olur. Ayrıca 16 GB RAM daha ekleyebilirim o yüzden gerekli slotları olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI DDR5 AMD X870 Soket DDR5 8400+(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Hocam fazla bilgili değilim anakart için yeni bir konu açarsanız daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir bütçeyi sormadan direk atladım bende.
Sefer2234 Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 795 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #15 Elindeki anakart, RAM, işlemciyi satarak AM5'e geçmen ileriye dönük anlamında iyi olur. Önerilerim: anakart ram'ler işlemci Son düzenleme: 2 Ocak 2025
Elindeki anakart, RAM, işlemciyi satarak AM5'e geçmen ileriye dönük anlamında iyi olur. Önerilerim: anakart ram'ler işlemci
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.331 Çözümler 6 2 Ocak 2025 #16 Sefer2234 dedi: Elindeki anakart, RAM, işlemciyi satarak AM5'e geçmen ileriye dönük anlamında iyi olur. Önerilerim: anakart ram'ler işlemci Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş 2'den daha fazla M.2 olursa saha iyi olur demiş varsa başka bildiğiniz ve 4 RAM slotlu anakart.
Sefer2234 dedi: Elindeki anakart, RAM, işlemciyi satarak AM5'e geçmen ileriye dönük anlamında iyi olur. Önerilerim: anakart ram'ler işlemci Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş 2'den daha fazla M.2 olursa saha iyi olur demiş varsa başka bildiğiniz ve 4 RAM slotlu anakart.
Sefer2234 Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 795 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #17 TheDarkS16 dedi: Hocam arkadaş 2'den daha fazla M.2 olursa saha iyi olur demiş varsa başka bildiğiniz ve 4 RAM slotlu anakart. Genişletmek için tıkla... Evet hocam anakartı değiştirdim attığım linkte.
TheDarkS16 dedi: Hocam arkadaş 2'den daha fazla M.2 olursa saha iyi olur demiş varsa başka bildiğiniz ve 4 RAM slotlu anakart. Genişletmek için tıkla... Evet hocam anakartı değiştirdim attığım linkte.