R5 5600 sisteme CS:GO için 7.000 TL ekran kartı önerisi

Gezegenn96

Yoctopat
Yeni sistem diziyorum. Anakart ve SSD'mi 2. el aldım bir arkadaşımdan. Lakin ekran kartını 2. el almam, 7.000 TL param neye yetiyorsa onu almak istiyorum.
En çok CS:GO oynayacağım, arada Resident Evil serisi falan.

İstediğim ekran kartı asla ısınma problemi olmayan ve sistemimle uyumlu çalışacak sorunsuz bir ekran kartı. Sistemimdeki kasa değişmeyecek ama güç kaynağı değişebilir.

İşlemci: R5 5600 (bunu SE-214-XT RGB ile soğutacağım)
Anakart: ASUS TUF Gaming B550-Plus
RAM: Corsair 32 GB(2x16) Vengeance RGB RS 3600MHz CL18 DDR4 RAM.
SSD: Samsung 1TB 980 Pro NVMe M.2 SSD.
Kasa: Corsair Carbide series Spec-Delta 550W 80+ Bronze tempered glass RGB USB 3.0 ATX mid Tower kasa.
Microsoft Windows 11 Home Türkçe OEM 64 Bit işletim sistemi.

3060 ve altı önermem. İmkan var ise 3060 Ti. Isınmamasını istiyorsan üç fanlı almalısın.

Bu arada bilgisayarın kasa hariç güzel olmuş.

Arkadaşa katılıyorum eğer 2.ele sıcak bakıyorsanız şansızını zorlayıp 3070'e bile bakabilirsiniz.

3060 Ti'a denk bir karttır. 3 fanlı püfür püfür bir soğutması var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son gelen driver güncellemesiyle kart güzel şu anlık.

Bu kartin native DX9 destegi yok. CS:GO'da muadil kartlara gore daha az performans verir.

Asagidaki karti oneririm. Sogutmasi gayet iyi, supheniz olmasin. MECH X2 gibi modellere tas cikartir.

Bi arkadaşımda sanki 3 fanlı rtx 2080 vardı hiç ısınmıyordu cs go da yüksek fps alıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…