R5 5600 sisteme ekran kartı önerisi

https://www.akakce.com/islemci/en-u...-3-7-ghz-kutusuz-fansiz-fiyati,632236878.html şu işlemci ile arasındaki performans farkı neredeyse %10 9600X önde o kadar fiyat farkına bana kalırsa gram değmez
Fiyat farkı yakın alabiliyorsan bunu al derim.
Çıkmazsa da bu.

Anladım teşekkürler bunu alırsak bunun yanına iyi bir kart koymak gerekir değil mi

Bütçene bağlı ama düşük bir bütçen varsa 7500F ile başlayabilirsin sonra yükseltin biraz daha fazla bütçen varsa 9700X çok iyi olur.

İyzico ile ödeyince 8K rakamlarına geldiği için mantıklı geldi bana bu bahsettiğim işlemci.

Anladım teşekkürler bunu alırsak bunun yanına iyi bir kart koymak gerekir değil mi

İyzico ile ödeyince 8K rakamlarına geldiği için mantıklı geldi bana bu bahsettiğim işlemci.

Yani sen bilirsin ama daha anakart ve RAM de alacağın için bence bütçeni düşün derim hangi işlemci olursa 7800 XT çok güzel gider.

Evet farkındayım bir yanım istiyor bir yanım otur bekle diyor.

Dediğim gibi 7500F ve 9600X in arasındaki performans farkı %10 falan öyle aman amanlık bir performans değil bana kalırsa arada 3300 TL fark var buna değer dersen al gitsin çok düşünme düşündükçe çıkamazsın işin içinden.

Aynı fikirdeyim çok teşekkür ederim yorumların için karar vermek kaldı bana artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…