AMD Ryzen 5 5600. asus Prime A520 m r 5100 MHz OC.
ASUS GeForce RTX 4060 Dual OC V2 Edition 8 GB.
Merhaba bu sisteme hangi işletim sistemini kurmalıyım? Nasıl kuracağımı da anlatabilirseniz müteşekkir olurum.
Nasıl kuracağını bilmiyorsan ilk sistemin olabilir bu yüzden kullanacağın tek işletim sistemi Windows 11'dir. Kurulumu burada anlatılarak yapılamaz uzun bir işlem ve forumda ilgili videoların linkini koyabilir miyim bilmiyorum. YouTube'da "Windows 11 Rufus ile USB'ye atma" yazıp aratırsan ilgili videolar çıkar.
Nasıl kuracağını bilmiyorsan ilk sistemin olabilir bu yüzden kullanacağın tek işletim sistemi Windows 11'dir. Kurulumu burada anlatılarak yapılamaz uzun bir işlem ve forumda ilgili videoların linkini koyabilir miyim bilmiyorum. YouTube'da "Windows 11 Rufus ile USB'ye atma" yazıp aratırsan ilgili videolar çıkar.
Kusura bakma yeni üye olduğunu sonradan fark ettim ve özellikle silmedim yorumumu. İşletim sistemini mutlaka 11 yap. YouTube'da sana yardımcı olacak çok video var. Oradan izle ve aynısını uygula.