T twinsty Yoctopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #1 Merhaba, bilgisayar toplamaya çalışıyorum düzen iyi olmuş mu bir de bu düzene uygun kasa belirtebilir misiniz? Ryzen 5 5600. ASRock B550-HDV Corsair Vengeance. LPX 16 GB (2x8) Thermalright Assasin King. 120 Kingston NV2. FSP Hyper 650W Power. Buna uygun kasa belirtebilir misiniz? Bir de düzen iyi olmuş mu?
Merhaba, bilgisayar toplamaya çalışıyorum düzen iyi olmuş mu bir de bu düzene uygun kasa belirtebilir misiniz? Ryzen 5 5600. ASRock B550-HDV Corsair Vengeance. LPX 16 GB (2x8) Thermalright Assasin King. 120 Kingston NV2. FSP Hyper 650W Power. Buna uygun kasa belirtebilir misiniz? Bir de düzen iyi olmuş mu?
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.787 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #2 XPG Valor Mesh RGB Siyah Mid Tower Gaming Kasa MESH manyetik ön panel ve filtre. 3 mm temperli cam yan panel, böylece istediğiniz zaman XPG bileşenlerinize hayran kalabilirsiniz. www.gaming.gen.tr Güç kaynağını iptal edip bu ikiliyi alabilirsin.
XPG Valor Mesh RGB Siyah Mid Tower Gaming Kasa MESH manyetik ön panel ve filtre. 3 mm temperli cam yan panel, böylece istediğiniz zaman XPG bileşenlerinize hayran kalabilirsiniz. www.gaming.gen.tr Güç kaynağını iptal edip bu ikiliyi alabilirsin.
T twinsty Yoctopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #3 zuse dedi: XPG Valor Mesh RGB Siyah Mid Tower Gaming Kasa MESH manyetik ön panel ve filtre. 3 mm temperli cam yan panel, böylece istediğiniz zaman XPG bileşenlerinize hayran kalabilirsiniz. www.gaming.gen.tr Güç kaynağını iptal edip bu ikiliyi alabilirsin. Genişletmek için tıkla... o güç kaynağı markası iyidir değil mi pek bilmiyorumda bu konuları
zuse dedi: XPG Valor Mesh RGB Siyah Mid Tower Gaming Kasa MESH manyetik ön panel ve filtre. 3 mm temperli cam yan panel, böylece istediğiniz zaman XPG bileşenlerinize hayran kalabilirsiniz. www.gaming.gen.tr Güç kaynağını iptal edip bu ikiliyi alabilirsin. Genişletmek için tıkla... o güç kaynağı markası iyidir değil mi pek bilmiyorumda bu konuları
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.787 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #4 twinsty dedi: o güç kaynağı markası iyidir değil mi pek bilmiyorumda bu konuları Genişletmek için tıkla... XPG markası gayet iyi bir firma tavsiye ederim.
twinsty dedi: o güç kaynağı markası iyidir değil mi pek bilmiyorumda bu konuları Genişletmek için tıkla... XPG markası gayet iyi bir firma tavsiye ederim.
T twinsty Yoctopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #5 zuse dedi: XPG markası gayet iyi bir firma tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim zuse dedi: XPG markası gayet iyi bir firma tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... hocam bide hdd gerekir mi sizce
zuse dedi: XPG markası gayet iyi bir firma tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim zuse dedi: XPG markası gayet iyi bir firma tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... hocam bide hdd gerekir mi sizce
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.787 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #6 twinsty dedi: teşekkür ederim hocam bide hdd gerekir mi sizce Genişletmek için tıkla... 500 lük mü aldınız SSD yi?
twinsty dedi: teşekkür ederim hocam bide hdd gerekir mi sizce Genişletmek için tıkla... 500 lük mü aldınız SSD yi?
T twinsty Yoctopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #7 zuse dedi: 500 lük mü aldınız SSD yi? Genişletmek için tıkla... ya şimdi ben şimdi almayacam sonra için şimdi araştırıyorum bide 1T son bi sorum olcak monitör tavsiyesinide verebilir misiniz
zuse dedi: 500 lük mü aldınız SSD yi? Genişletmek için tıkla... ya şimdi ben şimdi almayacam sonra için şimdi araştırıyorum bide 1T son bi sorum olcak monitör tavsiyesinide verebilir misiniz
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.787 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #8 twinsty dedi: ya şimdi ben şimdi almayacam sonra için şimdi araştırıyorum bide 1T son bi sorum olcak monitör tavsiyesinide verebilir misiniz Genişletmek için tıkla... Monitör için ayrı konu açın bütçenizi belirtip. 500 gb SSD alıp 1 TB HDD alabilirsiniz.
twinsty dedi: ya şimdi ben şimdi almayacam sonra için şimdi araştırıyorum bide 1T son bi sorum olcak monitör tavsiyesinide verebilir misiniz Genişletmek için tıkla... Monitör için ayrı konu açın bütçenizi belirtip. 500 gb SSD alıp 1 TB HDD alabilirsiniz.
T twinsty Yoctopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #9 zuse dedi: Monitör için ayrı konu açın bütçenizi belirtip. 500 gb SSD alıp 1 TB HDD alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tamamdır ssd kalsın
zuse dedi: Monitör için ayrı konu açın bütçenizi belirtip. 500 gb SSD alıp 1 TB HDD alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tamamdır ssd kalsın
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.787 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #10 twinsty dedi: tamamdır ssd kalsın Genişletmek için tıkla... SSD şart hocam harddiski sonra da alırsınız.
twinsty dedi: tamamdır ssd kalsın Genişletmek için tıkla... SSD şart hocam harddiski sonra da alırsınız.