Dostlar selamlar, arkadaşıma bir sistem topladık ancak nasıl bir kasa ve güç kaynağı seçeceğimizi bir türlü kararlaştıramadık. Bu sistem için en uygun fiyatlı nasıl bir şey tercih edebiliriz?
600W 80+ bir PSU alırsanız rahat edersiniz. 500 ya da 550' de sorun çıkartmayacaktır ama 600W değeri rahatlık olur. Kasa olarak kozmetik ve işlevsel kişi tercihi önemli.
Ben aşağıdaki kasayı aldım kendime yakın zamanda. Çok memnunum.
BITFENIX Nova Mesh Se Tg PC kasası, oyun bilgisayarı kulesi, 4 yüklü ARGB fan, ARGB denetleyici, ön file, sertleştirilmiş cam, beyaz/lila : Amazon.com.tr: Bilgisayar
600W 80+ bir PSU alırsanız rahat edersiniz. 500 ya da 550' de sorun çıkartmayacaktır ama 600W değeri rahatlık olur. Kasa olarak kozmetik ve işlevsel kişi tercihi önemli.
Ben aşağıdaki kasayı aldım kendime yakın zamanda. Çok memnunum.
BITFENIX Nova Mesh Se Tg PC kasası, oyun bilgisayarı kulesi, 4 yüklü ARGB fan, ARGB denetleyici, ön file, sertleştirilmiş cam, beyaz/lila : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Giriş seviyesi sayılabilecek bir sistem olmuş günümüz şartlarında. Bütçe kısıtı varsa, parçalarda uyum sorunu yok. Bütçe genişleyebiliyorsa AM4 sistem yerine AM5 platformuna yönelmenizi öneririm. Daha geleceğe yönelik bir sistem olur. Mevcut sisteme yeni işlemci çıkmayacak, dolayısıyla ihtiyaç halinde sistemde yükseltme yapılamayacak, sistemin tamamen yenilenmesi gerekecektir.