R5 5600 sisteme PSU önerisi

pqfeek

Centipat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8) 3200 MHz
İşlemci
Ryzen 5 5600
Bilgisayar üzerinde kullandığım PSU çok eski değil. 1 ya da 2 yıl oldu sanırım, sürekli bilgisayara reset attırıyor. Tabii birine göstersem düzeltir sanırım yine de tamir parası vermek yerine kaliteli bir şey almayı planlıyorum, şimdilik öneri alacağım param olunca da almaya çalışacağım, şimdiden teşekkürler.

Bilgisayar üzerinde kullandığım PSU çok eski değil. 1 ya da 2 yıl oldu sanırım, sürekli bilgisayara reset attırıyor. Tabii birine göstersem düzeltir sanırım yine de tamir parası vermek yerine kaliteli bir şey almayı planlıyorum, şimdilik öneri alacağım param olunca da almaya çalışacağım, şimdiden teşekkürler.
Ekran kartınız nedir?

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-nzxt-c750-bronze-pa-7b2bb-eu-750-w-fiyati,497907697.html elindeki PSU modeli nedir bütçe ve ekran kartı modelini de öğrenebilir miyim genel olarak attiğim ürün işinizi görecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı